Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item850634147_honda_vfr_..._2002_vtec.html To ta VFR o której mówiłem :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Przebieg w moich oczam owszem spory JEŚLI zrobiła go jedna osoba ale z uwagi na mit jakim owiana jest 750 i to, że zwykle jest w rękach entuzjastów pozwoliłby mi ją kupić bez oporów :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Yamaha BT 1100W moich rękach jak miała 12kkm teraz nastukane 35kkm,regenerowany rozrusznik "zaleta" V2 :bigrazz: wymienione łożysko główki ramy, olej zmieniany co 6kkm nie bierze :buttrock: Po dużym przeglądzie 30kkm wsio horoszo Lać i jeździć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 35 to jeszcze młode moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item850634147_honda_vfr_..._2002_vtec.html To ta VFR o której mówiłem :lalag: No i to jest uczciwe podejście do sprawy :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokol1 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Singlem Suzuki Savage zrobiłem 38 tys km, teraz mam VN 800 i 42 tys km i wszystko chodzi bez zarzutu - obie maszyny śmigały bez jakichkolwiek problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 35 to jeszcze młode moto :wink: Taaa wręcz nówka nie rdzewka tym bardziej że nastukane w półtora sezonu,zależy jak kto liczy :biggrin: czyli jakieś 8 miesięcy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No ale poważnie 35 to niewiele, inaczej handlarze nie ustawiali by tak chętnie licznika na podobne wartości :wink: Choć przyznaję bez bicia, intensywność eksploatacji ma znaczenie, moja Kawa po 7500 jest już ciutkę zbita :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ha ha. :icon_mrgreen: Padnę ze śmiechu. Co to jest na japonie 100 tys km ? Moja devilka ma 72, za 2 sezonu pewnie stuknie 100 tys i nie sądzę że by coś w stanie technicznym się zmieniło do tego co jest teraz. Nic nie kopci, nie chlapie olejem, pali za pierwszym. Serwis częściej nizzaleca serwisówka, materiały eksp. z najwyższej półki. Fakt że powłoki lakiernicze silnika i felg są słabe, ale się pomaluje kiedyś i pewnie do 130 tys polata bez ingerencji w silnik. :bigrazz: Jakiś matoł puścił famę że 70 tys to trup a ciemny lud wierzy w to. Handlarzyny teraz na potęgę kręcą żeby maszyna nie miała więcej jak 40 tys a ciemnota się cieszy że ma 18 letnia CBR prawie funfel nówkę w unikatowym niespotykanym malowaniu z imitacją pędzla albo spraya :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluck Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No ale poważnie 35 to niewiele, inaczej handlarze nie ustawiali by tak chętnie licznika na podobne wartości :wink: Choć przyznaję bez bicia, intensywność eksploatacji ma znaczenie, moja Kawa po 7500 jest już ciutkę zbita :) Właśnie o tym piszę że dość szybko i intensywnie jej minęło te 23kkm w moich rękach biorąc pod uwagę że to silnik z Drag Stara :biggrin: ,a co do moich handlarzy od których kupowałem motór to możesz wierzyć lub nie ale porządne chłopaki :buttrock: nie potrafią kręcić licznika do tyłu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Ha ha. :icon_mrgreen: Padnę ze śmiechu. Co to jest na japonie 100 tys km ? Moja devilka ma 72, za 2 sezonu pewnie stuknie 100 tys i nie sądzę że by coś w stanie technicznym się zmieniło do tego co jest teraz. Nic nie kopci, nie chlapie olejem, pali za pierwszym. Serwis częściej nizzaleca serwisówka, materiały eksp. z najwyższej półki. Fakt że powłoki lakiernicze silnika i felg są słabe, ale się pomaluje kiedyś i pewnie do 130 tys polata bez ingerencji w silnik. :bigrazz: Jakiś matoł puścił famę że 70 tys to trup a ciemny lud wierzy w to. Handlarzyny teraz na potęgę kręcą żeby maszyna nie miała więcej jak 40 tys a ciemnota się cieszy że ma 18 letnia CBR prawie funfel nówkę w unikatowym niespotykanym malowaniu z imitacją pędzla albo spraya :biggrin: Weż pod uwage fakt że są motocykle troszeczke bardziej wysilone i troszeczke inaczej eksploatowane niż twój , zwłszcza te o mniejszej pojeności :P Edytowane 21 Stycznia 2010 przez morris35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 morris35 tylko że tu bardziej chodzi mi ogólnikowo, dosyć często bywał w Niemczech i tam widok w komisie np kilkuletniej F4 czy XX z 80-100 tys na blatu to nic rzadkiego. A np są egzemplarze 15 letnie z 30 paroma tysiącami ale zazwyczaj jest to juz druga droga licznika. U nas tylko ludzie wierzą w magiczne 30-40 tysiecy. A coś powyżej 50 tys to co by nie było to trup i padło, bez względu czy to niemiec włoch czy japonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi