muzyk Opublikowano 25 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Dobra na zakupy umawiamy sie przed wejściem do Makro (po prawej stronie) o godzinie 17.30 (w czwartek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 26 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2004 mnie nie bedzie juz teraz wiem ze bede pracowal....jak chcecie moja karte pozyczyc zeby wejsc do makro to powiem zonie zeby przygotowała...Okrop wie gdzie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 no i znowu zmiana planów , a jednak będę :) :D do zobaczenia o 17.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 28 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Policja jest załatwiona :D Rowerek stoi u mnie w garażu :DSłodycze z Waweku też są :)Część zakupów zrobiona :DPozostało jeszcze resztę kasy spożytkować, myślimy o dofinansowaniu wycieczki całodniowej (propozycja Pani Dyrektor). Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 oki tylko przewodnik musi isc w naszej kamizelce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarina Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Jestem za :D Katarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 Jakiś błąd explorera, pisałem w mechanice a tu się pojawiło 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 28 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2004 albo dofinansowac bilety do kina na Shreka II :D , moze jakies kino da znizke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Zniszke dalo by sie zalatwic w Multikinie na Zakopianskiej. Własciwie to o ktorej sie jutro spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 :?: no właśnie 15:30 czy 14.30/15.oo? na Dobrego Pasterza, tak? Będziemy, do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 Jak dlugo tam, bedziecie??Bo mam straszny za*ob na uczelni w zwiazku ze zblizajaca sie sesja,ale moze dam rade sie wyrwac na chwile... :D :D A na tego Shreka II idziemy z nimi?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 no właśnie 15:30 czy 14.30/15.oo? na Dobrego Pasterza, tak? Będziemy, do zobaczenia jutro Postaram się być :D mam nadzieje że pogoda dopiszePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 no właśnie 15:30 czy 14.30/15.oo? na Dobrego Pasterza, tak? Będziemy, do zobaczenia jutro Postaram się być :) mam nadzieje że pogoda dopiszePozdrawiamJa rowniez, plus plecaczek :DAle dokladnie, gdzie i o ktorej jutro sie spotykamy? PozdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=181566#181566 a jakby ktoś jeszcze miał problemy to nazwa MAJOR MARKET została przemianowana na JULIUS MEINL - więc spotykamy się pod tym ustrojstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Ja rowniez, plus plecaczek :DAle dokladnie, gdzie i o ktorej jutro sie spotykamy? PozdrMonka Spotkajmy się o 14 pod Jubilatem na parkingu rog Zwierzynieckiej i Retoryka. Dojedzemy pod Market na 14.30. SPOTKANIE POD MARKETEM JEST O 14.30 CZY O 15.00 :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi