Mazda82 Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 JA MAM KOSTIUM mikołaja a kto sie bedzie przebierał? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Co myślicie żeby zacząć dalszą część remontu w przyszły weekend tj 3-5.12.04 Jak sie chociaż troche wykuruje to będę, jak na razie 38,3 stopnie gorączki ...... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 no to zrobmy konkursik na motocyklowego grubaska, ktory w kostium wskoczy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 A wytłumaczy mi ktoś jak/czym tam dojechać??Bo rozumiem, że sobota, rano w DD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 no to zrobmy konkursik na motocyklowego grubaska, ktory w kostium wskoczy _________________Okropnus Chyba wygram! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 baby - a zglaszasz sie na jurora czy uczestnika??bo mozemy byc roznoczesniej jurorami, ale jako zawodnik w jednej klasie z toba nawet sie nie pokaze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Nasz kolega nie ma dostępu do logowania się 4um wię podał hasło za moim pośrednictwem:Tomek Czaran Jawa (17:18)nie mam niestety możliwości (jeszcze przez parę dni) zalogowania się na 4um... dlatego poprzez Twoje GG proponuję hasło... Max św. Mikołajków dla Max dzieciaków...Zamiast zlot moto... zróbmy w sobotę zlot świętych....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 i jeszcze jedno chce iść w konkury:Tomek Czaran Jawa (17:14)Wskoczyłem na forum... i przeczytałem Twoją deklarację....myślę, że możemy doskonale iść w konkury w strojach Mikołaja....! Okrop, będziesz jurorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 mam pytanie pozakonkursowe czy na mikolaje szykuje sie mała impreza motocyklowa w domu dziecka??, bo zakładam ze w sobotę maja trwac jedynie prace remontowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Podejmuje sie!!! to kiedy rozegramy finaly??moze w piatek w jakiejs knajpce?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 i jeszcze jedno chce iść w konkury:Tomek Czaran Jawa (17:14)Wskoczyłem na forum... i przeczytałem Twoją deklarację....myślę' date=' że możemy doskonale iść w konkury w strojach Mikołaja....![/quote'] 8O Przyznajcie się :!: :!: :!: Do jakiej to panny idziecie w konkury :?: :!: :?: :lol: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 W sobote robimy konstrukcje pod sufit. Ekipe do tego mamy nie potrzeba wiecej robotników :mrgreen: ale logistycy mile widziani :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Potrzeba coś przewieźć w sobotę czy wcześniej? Coś wykombinujemy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Hej jak potrezbujecie rak do pracy słuze pomoca tylko niestety ja tam moge sie pojawic najwczesniej wczesnym popołódniem tj. 15 dajcie znac czy do tej pory jeszcze bedzie ktos z brygady czy jusz sie rozjedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 w sobote remont odwołany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi