Skocz do zawartości

felga bandit 600 -1200

kichacz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie . Mam bandita 600 z 97 roku . Chciałbym troche go przebydować (tzn częściowo juz przebudowałem) potrzebuje paru informacji . Czy rama od 600 jest taka sama jak od 1200 ?? Czy felga z B12 , 5,5 cala bedzie pasowała do wahacza z bandita 600 , czy trzeba kupywac felge z wahaczem od b12 ?

I jeszcze jedno pytanko - chciałbym wymienic silnik na większy - co będzie pasowac w ta ramę ? Z b12 podejrzewam ze chyba nie wejdzie , z GSXR 750 raczej tak tylko który rok z gsxr by pasował . Podpowiedzcie bo nie chce kupywac w ciemno . Troche kasy nazbierałem to chce takiego bydlaczka zrobic :wink: PS - jak ktos ma mi pisac - po co ci , a na co ci , a czemu , a głupi jesteś , a ja bym nie zmieniał - TO LEPIEJ ZEBY WCALE NIE PISAŁ !!!!!!!!!!! Czekam na ODP , pozdrawiam

Rama właśnie mi tez się wydaje że jest identyko jak w 1200 , ale zauważyłem niewielkie zmiany w tylnym wahaczu , jednak jest szerszy ciutke . W tym wahaczu co jest w mojej 600 jest jeszcze bardzo duzo miejsca zarówno z lewej jak i z prawej strony więc może wejdzie 5,5 cala bez zmiany wahacza. Jeszcze co zauważyłem w 1200 dolne mocowanie do ramy jest za pomocą takich blaszek trójkątnych , w 600 tego nie ma (albo u mnie nie ma) - a poza tym (i tym co wymieniliście) buda jest taka sama . Dzięki za ODP chłopaki