kichacz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam, mam pytanie . Mam bandita 600 z 97 roku . Chciałbym troche go przebydować (tzn częściowo juz przebudowałem) potrzebuje paru informacji . Czy rama od 600 jest taka sama jak od 1200 ?? Czy felga z B12 , 5,5 cala bedzie pasowała do wahacza z bandita 600 , czy trzeba kupywac felge z wahaczem od b12 ? I jeszcze jedno pytanko - chciałbym wymienic silnik na większy - co będzie pasowac w ta ramę ? Z b12 podejrzewam ze chyba nie wejdzie , z GSXR 750 raczej tak tylko który rok z gsxr by pasował . Podpowiedzcie bo nie chce kupywac w ciemno . Troche kasy nazbierałem to chce takiego bydlaczka zrobic :wink: PS - jak ktos ma mi pisac - po co ci , a na co ci , a czemu , a głupi jesteś , a ja bym nie zmieniał - TO LEPIEJ ZEBY WCALE NIE PISAŁ !!!!!!!!!!! Czekam na ODP , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 nie jest czasem tak, że bandity tylko różnią się silnikami, a reszta jest taka sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Rama jest ta sama, koła też, są inne: hamulce przód, amor, amory przód chyba (pociąć się nie dam) no silnik z gaźnikami - reszta jest taka sama. Silnik z 1200 wejdzie spokojnie - ma te same wymiary o ile wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Rama właśnie mi tez się wydaje że jest identyko jak w 1200 , ale zauważyłem niewielkie zmiany w tylnym wahaczu , jednak jest szerszy ciutke . W tym wahaczu co jest w mojej 600 jest jeszcze bardzo duzo miejsca zarówno z lewej jak i z prawej strony więc może wejdzie 5,5 cala bez zmiany wahacza. Jeszcze co zauważyłem w 1200 dolne mocowanie do ramy jest za pomocą takich blaszek trójkątnych , w 600 tego nie ma (albo u mnie nie ma) - a poza tym (i tym co wymieniliście) buda jest taka sama . Dzięki za ODP chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 NA tyle mam opone 170 i jest na styk z huggerem (trze było go trochę przemodelować), opona 180 bez niego wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi