HD1940 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dużo tego nie jest ale od czegoś można zacząć. Z doświadczenia wiem jednak, że taka droga, od ramy do całego motocykla jest najdroższa. Lepiej szukać bardziej kompletnej maszyny bo per saldo oznacza to mniejsze wydatki.Ale życzę wytrwałości w doprowadzeniu projektu do końca. :lalag: :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Czy mi się wydaje czy ten junak ma dwa ślady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Już kilka rzeczy udało mi się zdobyć,ale trzeba przyznać,że części do SHL M04 zaczynają osiągać astronomiczny pułap,zwłaszcza do kieleckiej odmiany :rolleyes: Ale jakoś specjalnie mi się nie śpieszy,więc z czasem myślę,że uda się skompletować wszystko,tak żeby jednorazowo nie nadwyrężyć budżetu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi