motobandyta Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a mnie sie wydaje że to stelaż do przewozenia rowerów jak jedziesz z rodziną na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jest jak widać uniwersalny. Można też do niego przyczepić stalową linkę, w wiadomych celach ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jest jak widać uniwersalny. Można też do niego przyczepić stalową linkę, w wiadomych celach ;). o kur*a,ile to ma zalet :D a taka od gitary tez mozna? A moge tam namiot rozlozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Za przeproszeniem, nie szkoda Wam życia na takie pierdolenie bez sensu? Opanujcie się ludzie trochę. Stelaż jest pod lusterka, podtrzymuje też cały przód motocykla. Jak Cię denerwuje, pomaluj go ładnie, albo zrób na imitację rur ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja jestem opanowany :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja jestem opanowany :bigrazz: Ja tez :bigrazz: To co z tym namiotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Namiota, w to nie mieszajcie :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Yuby, nie masz gdzie przyczepić swoich wibratorów? :D :D Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Good Vibrations? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dark Warrior Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Good Vibrations? Weeeeri gót ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi