argens Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Poszukuję od jakiegoś czasu bagażnika do swojej Hondy NTV z 93 roku. Na allegro znalazłem taką pozycję: http://moto.allegro.pl/item639109078_honda...elaz_uchwy.html Zastanawiam się, czy warto. Porównując z innymi bagażnikami to ta oferta wydaje się być drogą. Nawet nie wiem, czy będzie pasować. Niby mogę zwrócić, ale po co ryzykować? Dlatego zwracam się do bardziej doświadczonej braci o pomoc (bez obrazy dziewczyn ;) - po prostu lepiej brzmi :P). Wysłałem im wiadomość, jednak nie raczą na nią odpowiedzieć :/. Treść: Czy dana część będzie dobra dla tego modelu motocykla z roku 93? Jaki ciężar może unieść? W jakim stanie jest ta część? Prosiłbym też o podanie wymiarów tego bagażnika (szerokość, długość). Ile kosztowałoby wysłanie tej części do Wrocławia? W jakich godzinach mają państwo otwarty sklep? Za wszelakie odpowiedzi będę wdzięczny. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 To jest stelaż pod kufer . Jak nie odpisują to zadzwoń numer podali. Cena jak dla mnie to przesada. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argens Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dzięki za info. Też mi to wyglądało na stelaż, ale się łudziłem :/. Jakby cenę opuścili, to jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi