Skocz do zawartości

Ducati ST3 2004rok.Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w ubiegłym roku ściągnąłem z Angli ST4S z 2004r z kuferkami czerwonego .Załaciłem za niego 3000f + koszty i poptawa kosmetyki ,wygląda to tak samo jak ST3 ale ma deko inne serce od 996,mój ma po 4 zawory na głowicy i 117 lub 121 koni ale uwielbia wyższe obroty,St3 ma po 3 zawory na cyl taką samą pojemność skokową silnika ,mokre sprzęgło i chyba 100koni.A u nas taki jak znajdzie chętnego to i pod 20tysi pln.Ale DUCATI nie jest łatwo sprzedać więc wzystko jest warte tyle ile jest ktoś w stanie za to zapłacić.

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

No właśnie tego sie boje bo jesli bede chcial go pozniej sprzedac to bedzie ciężko, a mi osobiscie sie podoba lecz wiadomo jak jest. Chcialbym sie dowiedziec jeszcze jak jest z imobilajzerem w tych motorach, bo do tego motoru jest tylko jeden czarny kluczyk, a słyszałem ze sa dwa +jeden czerwony lub jakas karta z kodem? jest to jakis problem gdy tego sie nie ma?

Luzak901 napisał:

No właśnie tego sie boje bo jesli bede chcial go pozniej sprzedac to bedzie ciężko, a mi osobiscie sie podoba lecz wiadomo jak jest. Chcialbym sie dowiedziec jeszcze jak jest z imobilajzerem w tych motorach, bo do tego motoru jest tylko jeden czarny kluczyk, a słyszałem ze sa dwa +jeden czerwony lub jakas karta z kodem? jest to jakis problem gdy tego sie nie ma?

Jednym kluczykiem to się wcale nie martw, ja też miałem 1 i sobie dorobiłem bez większego problemu, w prawdzie kosztuje to parę groszy ale przynajmniej jestem spokojny na wypadek zagubienia, oryginał leży spokojnie w barku a śmigam tylko na dorobionym.

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Cytat
DUCATI nie jest łatwo sprzedać więc wzystko jest warte tyle ile jest ktoś w stanie za to zapłacić.

No to jest stara prawda. Z Ducati sie trzeba ożenić bo łatwo sie go nie pozbędziesz ale nie jest to regułą. Jak moto jest zadbane wizualnie i technicznie to zawsze znajdzie nabywce tylko kwestia ceny. Akurat ST szybko tracą na wartości i musisz się liczyć z tym,że przy odsprzedaży stracisz.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl