Luzak901 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam. Zastanawiam sie nad sprowadzeniem Ducati ST3 2004 rok czerwony, stan idealny, przebieg 17000km. Czy moze mi ktos blizej opowiedziec o tym motorze? I mniej wiecej ile jest wart taki motor na polskim rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Po co go sprowadzasz? Dla siebie, czy na handel? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzak901 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Narazie dla siebie, a pozniej zobaczymy jak sie bedzie sprawowoac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ja w ubiegłym roku ściągnąłem z Angli ST4S z 2004r z kuferkami czerwonego .Załaciłem za niego 3000f + koszty i poptawa kosmetyki ,wygląda to tak samo jak ST3 ale ma deko inne serce od 996,mój ma po 4 zawory na głowicy i 117 lub 121 koni ale uwielbia wyższe obroty,St3 ma po 3 zawory na cyl taką samą pojemność skokową silnika ,mokre sprzęgło i chyba 100koni.A u nas taki jak znajdzie chętnego to i pod 20tysi pln.Ale DUCATI nie jest łatwo sprzedać więc wzystko jest warte tyle ile jest ktoś w stanie za to zapłacić. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luzak901 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 No właśnie tego sie boje bo jesli bede chcial go pozniej sprzedac to bedzie ciężko, a mi osobiscie sie podoba lecz wiadomo jak jest. Chcialbym sie dowiedziec jeszcze jak jest z imobilajzerem w tych motorach, bo do tego motoru jest tylko jeden czarny kluczyk, a słyszałem ze sa dwa +jeden czerwony lub jakas karta z kodem? jest to jakis problem gdy tego sie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 No właśnie tego sie boje bo jesli bede chcial go pozniej sprzedac to bedzie ciężko, a mi osobiscie sie podoba lecz wiadomo jak jest. Chcialbym sie dowiedziec jeszcze jak jest z imobilajzerem w tych motorach, bo do tego motoru jest tylko jeden czarny kluczyk, a słyszałem ze sa dwa +jeden czerwony lub jakas karta z kodem? jest to jakis problem gdy tego sie nie ma? Jednym kluczykiem to się wcale nie martw, ja też miałem 1 i sobie dorobiłem bez większego problemu, w prawdzie kosztuje to parę groszy ale przynajmniej jestem spokojny na wypadek zagubienia, oryginał leży spokojnie w barku a śmigam tylko na dorobionym. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 DUCATI nie jest łatwo sprzedać więc wzystko jest warte tyle ile jest ktoś w stanie za to zapłacić. No to jest stara prawda. Z Ducati sie trzeba ożenić bo łatwo sie go nie pozbędziesz ale nie jest to regułą. Jak moto jest zadbane wizualnie i technicznie to zawsze znajdzie nabywce tylko kwestia ceny. Akurat ST szybko tracą na wartości i musisz się liczyć z tym,że przy odsprzedaży stracisz. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No właśnie- czym to jest spowodowane, że ich ceny tak lecą w dół? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Może każdemu się wydaje że ST bardziej Turystyczne niż Sportowe ale moim zdaniem z racji że w moim garażu stoi jedno St mylą się. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Może każdemu się wydaje że ST bardziej Turystyczne niż Sportowe ale moim zdaniem z racji że w moim garażu stoi jedno St mylą się. Zgadzam się Edzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi