zbynek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam Mam problem ze swoim GPX-em Gdy jadę to po kilku kilometrach ma ciężko wchodzić na obroty i na wolnych obrotach gaśnie dopiero załapuje tak przy ok 4 tyś obr. Wydaje się jakby nie palił na wszystkie gary. Gdy daje więcej gazu to bardzo MUŁOWATO wchodzi na obroty. Mam nadzieje że dobrze opisałem mój problem Proszę o pomoc co to może być czy świece czy gaźniki? Dodam że miałem ostatnio problem z kranikiem bo nie trzymał paliwa ale dorobiłem oringi i wydaje się być dobrze. Taka sytuacja siedzieje tylko na ciepłym silniku po przejechaniu kilku kilkunastu km Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a w zawory kiedy zagladano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Właśnie nie wiem ponieważ kupiłem 2 tygodnie temu awłaściciel sprowadził go z Niemiec i nic nie wiadomo. Jedynie co wiem to że były gaźniki regulowane i olej zmieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To wyreguluj/sprawdź zawory i powiedz nam jak kolor ma świeca po wykręceniu. Sprawdzałeś filtr powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dobrze tak zrobie. Dzisiaj jeszcze zauważyłem że podczas jazdy gdy ma ciężko wchodzić na obroty to nieraz strzela w tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Problem powracający w tym modelu jak sraczka. Ustaw zawory i pchnij padaczkę dalej, ogarnięcie tego problemu na dłużej jest kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi