vx800 Opublikowano 23 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2002 Może ktoś ma, lub miał SVkę?Chciałbym się dowiedzieć trochę na tematy:-jak toto jeździ (najlepiej jeszcze porównania do innych ujeżdżanych przez Was motocykli)-czy coś się sypie, coś denerwuje?-jakie są największe wady i zalety?-czy nadaje się do turystyki?-ogólne wrażenia. Będę wdzięczny za każdą popartą doświadczeniem odpowiedź, ... za domysły i teorie też, tylko proszę o zaznaczenie, czy ktoś miał w ręku SV, czy nie. Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2002 Cześć VX! Nie jezdziłem SV-ką, ale to ulubiony motocykl niemieckiego kaskadera Christiana Pfeifera, no i w niemiaszkowie , był w pewnym okresie najlepiej sprzedającym się sprzętem.Na krętych trasach i w mieście podobno wyśmienity(ocena z pisemek i websitów!), lecz sam nie miałem okazji, mam doświadczenia z Ducati(też dwójka),ale Duc to Duc, tak mi się podobał że problem z regulatorem napięcia zszedł na drugi plan:-)) . Swoją drogą ,chcesz kardana zmienić na zębatkową zmorę?!Zastanów sie!Nie lepiej GUZZI V11 !Pozdrawiam!Janek z Łomży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2002 Może i lepiej Guzzi V11, na razie zbieram informacje i ... kasę.W przyszłym sezonie jeżdżę na kardaniastym VXie, tylko w zimie zrobię mu sztywniejszy przód, podopieszczam szczególiki, założę z przodu stalowy przewód hamulcowy ... może jak już będzie taki boski, to w ogóle odpuszczę zmianę sprzęta. Chcę zweryfikować to, co piszą w gazetkach i na stronach o doświadczenia z jazdy. Wiedzy o motocyklach nigdy za dużo. Pozdrawiam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2002 cześć mam svałę rok i zrobiłem nią w tym sezonie 12 tyś. km, sama jazda jest rewelacyjna-silnik fałka i do tego mam ixila sportowego- chodzi jak ducati, na trasie nie męczy-byłem nią pod holandią i zpowrotem, wcześniej jeżdziłem honda cb 500 (uważm że jest to motocykl najlepszy z 500-ek i w ogóle bardzo dobry, może kiedyś do niego wrócę) i porównując oba to napewno sv wypada lepiej w osiągach (sv poszła 225km/h, chociaż cb 500 też nie banalne 200km/h) i w ogóle jest to motocykl klasę wyżej ale ....w suzuki mogą denerwować pierdoły które nie występowały w hondzie, np: hałasują mi gable, nieraz ciągnie troszke sprzęgło na jedynce nie wiedzieć czemu i może zgasnąć, no coś mi zaczęło hałasować w przednim cylindrze ( ??!!!!)ale polecam. mimo to nie ma większych problemów a jazda jest wypasiona na maxa nie prędko go sprzedamkszechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2002 zajrzyj na stronę http://www.svrider.com/ może tam znajdziesz coś co Cię zainteresuje,Wesołych Świąt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 chciałem odnowić tematbo ostatnio interesuje mnie ten motocyklnajmilej były by widziane porównania :( Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nie wiem, pewnie ktos juz wrzucal tego linka ale poczytaj sobie, tu jest porownanie z Fazerem i z Dukiem http://www.sv650.org/newbuyer/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a i jeszcze gdzieś w "motocykle" ktoś porównywał GSF600 z SVką. Poszukaj, było tego dużo. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale i tak nie jest tajemnica, ze SVka to klasa sama dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 hm, przejechałam na sv-ce jakieś 3 tys. km tyle że głównie po mieście i na krótkich trasach, więc o długich nic nie mogę powiedzieć. Generalnie jest super, jedyna rzecz która jest niesympatyczna to to że tylne koło jest niestabilne w zakręcie, delikatnie 'chodzi' na boki. W sumie nic złego się nie dzieje, trzeba się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2003 hm, przejechałam na sv-ce jakieś 3 tys. km tyle że głównie po mieście i na krótkich trasach, więc o długich nic nie mogę powiedzieć. Generalnie jest super, jedyna rzecz która jest niesympatyczna to to że tylne koło jest niestabilne w zakręcie, delikatnie 'chodzi' na boki. W sumie nic złego się nie dzieje, trzeba się przyzwyczaić no ale Ty masz SV 1000, a nam raczej chodzi o SV 650... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi