suzukigt80 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) kategoria B na pierwszym razem, kategoria A za drugim. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez suzukigt80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) i po nerwach... gratuluje:) pzdrw Edytowane 2 Czerwca 2009 przez sowa4 Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No to ładny legal, gratulacje :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Teraz tylko 2oo i można śmigać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzukigt80 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No wrescie bedzie mozna jezdzic legalnie. Teraz tylko zeby w ciagu 2 tygodni mnie nie zlapali bo moze byc lipa(za 2 tygodnie prawko bedzie wydane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 No wrescie bedzie mozna jezdzic legalnie. :banghead: :banghead: :banghead: Wybacz ale nie pochwalam czegoś takiego. Teraz tylko zeby w ciagu 2 tygodni mnie nie zlapali bo moze byc lipa(za 2 tygodnie prawko bedzie wydane) To daj sobie na wstrzymanie na te 2 tyg. Pogoda i tak jest butelkowa. Nic Ci nie ubędzie jak te max 2 tyg (zwykle jest to krócej) nie pojeździsz a głupio by było stracić papier zanim się go do łapy wzięło. A, i byłbym zapomniał - gratulejszyn :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Gratuluję.Ja jestem też w sytuacji oczekiwania na dokument, ale nie ma co ryzykować to w końcu tylko 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi