krzychu-985 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witajcie. Zacznę od tego że kupiłem nowy zestaw napędowy do mojego fsporta. Okazało się że łańcuch jest fabrycznie zakuty. Więc nie chciałem tego ruszać i stwierdziłem że zdemontuje wahacz i założę taki łańcuch. Tak więc wiadomo odkręciłem koło . Odkręciłem ta ośkę co trzyma wahacz w ramie. Odkręciłem to hmm ramie co mocuje go do amortyzatora. I teraz rusza się swobodnie góra dół ale nie chce wyjść. Coś pominąłem?? Może ktoś pomoże ? Nikt nie potrafi pomóc? To dość ważne chciałbym się dziś za to zabrać a nie mam pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 W serwisówce masz wszystko dokładnie opisane i narysowane. Łatwiej by było jednak rozkuć łańcuch niż rozbierać pół motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Już zrobione. Dzięki ale nie mam serwisówki.. Ale nic okazało się to bardzo łatwe. Jednak co seryjnie zakuty łańcuch to jest pewność. :) A co do rozbierania pół motocykla więc i tak muszę ściągnąć tynie koło a reszta to kilka śrub i masz wahacz wyciągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 tym bardziej że mozna wtedy przesmarowac łozyskowanie wachacza :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi