jarek s Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 (edytowane) P.S.Handlarz nie czuje ducha motorowego,on tylko myśli jak najtaniej za granicą kupic a u nas sprzedać.p Piękne :biggrin: Też uważam za skandal że importem motocykli zajmują się jakieś podejrzane indywidua nastawione tylko na zysk. Pójde do księdza na parafię, zapytam może jakiś zakon ma zapisane w klauzuli "rozpowszechnianie motocykli drogą zbliżenia do Pana". Braciszkom świętym zrobię w podzięce ucztę z chleba razowego i wody, i nowa sztuka sie zalśni w garażu. I żaden grzeszny spekulant nie zarobi ani złotówki! :icon_mrgreen: Amen. Edytowane 25 Marca 2010 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Patrzcie na co trafiłem szukając BMW, zaznaczam że ogłoszenie było z OTOMOTO napisane wzorową polszczyzną i nie był podany adres email. Cena jakaś bardzo okazyjna, ogłoszenia już nie widać...Zadałem pytanie pokazane na fotce i patrzcie na odpowiedź... PS.. znalazłem nowe ogłoszenie http://otomoto.pl/bmw-independent-r-1200-c-M2611661.htmlczy to może być ściema? Edytowane 24 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 czy to może być ściema?Ściema jak nic, zainteresujesz się bardziej to dostaniesz bajkę, że koleś pracował/studiował w PL, kupił tutaj motocykl, a potem zabrał go do Anglii czy innego miejsca stąd ma polskie dokumenty. Odpuść sobie :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) A mi się wydaje, że to po prostu zwykły wałek. Koleś wystawia motocykl a na e-maile odpisuje "bot" a nie "koleś".Założę się o dźwignię zmiany biegów, że ta aukcja była wystawiona w wielu krajach, gdzie język angielski jest do zrozumienia. Gość się tylko wysilił pisząc ogłoszenia w kilku językach. Nie ma sensu się w to zagłębiać :banghead: Pozdrawiam @literówka Edytowane 24 Maja 2011 przez rexar Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdia Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Patrzcie na co trafiłem szukając BMW, zaznaczam że ogłoszenie było z OTOMOTO napisane wzorową polszczyzną i nie był podany adres email. Cena jakaś bardzo okazyjna, ogłoszenia już nie widać...Zadałem pytanie pokazane na fotce i patrzcie na odpowiedź... PS.. znalazłem nowe ogłoszenie http://otomoto.pl/bmw-independent-r-1200-c-M2611661.htmlczy to może być ściema? ODPUŚĆ.Sam przerabiałem to na wiosnę, sposób był podobny tylko w drugą stronę.Dzięki przyjaciołom i znajomym uratowałem kasę i motocykl.pzdr, jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Rexar może mieć rację, że to bot. Treść tego meila to zwykły szablon, widziałem identyczne w wielu miejscach...Zmienia się tylko nazwa motocykla, cena i email nadawcy. Kazałem mu się chędożyć :icon_biggrin: Niech sobie przetłumaczy na angielski co to znaczy. Edytowane 24 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slav Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Ja widziałem coś podobnego odnośnie samochodu, nie pamiętam dokładnie teraz, o co chodziło, bo to było już jakiś czas temu. Zapamiętałem tylko, że to był wałek :excl://Wystarczy w google wkleić część maila, np. TU Edytowane 24 Maja 2011 przez Slav Cytuj http://www.youtube.com/user/MyslZaSiebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi