BANANvanDYK Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam. Przy moim nowym bajku nie ma lampki oświetlenia tablicy rejestracyjnej - ślad po nim został schowany pod tablicą rejestracyjną. Teraz pytanie, czy przy każdym motocyklu musi być oświetlenie tablicy? Moto jest z 1989 roku. Patrząc na "demoludy", takich dodatków nie posiadały. Od którego roku produkcji musi być podświetlenie? Pozdrawiam. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Podświetlenie musi być. ...ale ja też jeżdżę bez :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Demoludy miały podświetlenie tablicy, najczęściej poprzez tylną lampę, jak większość motocykli. Ja podświetlenie mam ale... niepodłączone :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulok2405 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Spoko ja w ogóle nie mam podświetlania tylko kable mi zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Przykręciłem tablicę tak jak poprzednia właścicielka miała - bez podświetlenia z zakrytym miejscem pod lampę oświetlającą. Tylna lampa jej nie oświetla. Najwyżej później się poprawi... Jednak wolałbym aby ktoś to dokładnie wytłumaczył. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Ale co wytłumaczył? Masz mieć oświetlenie tablicy i już! jak świadomie chcesz mieć ciemną tablicę to ok... ale wg prawa masz mieć oświetloną Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 za brak oswietlenia tablicy rejestracyjnej mozesz miec zatrzymany dowod rejestracyjny.po co tyle dyskusji.czasami wystarczy zajrzec do kodeksu drogowego i po sprawie.nawet na necie wpisac haslo i wyswietli sie mnostwo stro.tylko trzeba chciec! pozdr za brak oswietlenia tablicy rejestracyjnej mozesz miec zatrzymany dowod rejestracyjny.po co tyle dyskusji.czasami wystarczy zajrzec do kodeksu drogowego i po sprawie.nawet na necie wpisac haslo i wyswietli sie mnostwo stro.tylko trzeba chciec! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Jemu chyba chodzi o to od którego rocznika jest to wyposażenie wymagane, (motorower nawet współcześnie niema tego w wymogach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi