Piotrek760 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam. po krótkiej jeździe wstawiłem motor do garażu po 3 dniach chciałem go odpalić i już się niedało:/ motor jakby zaskakuje i od razu gaśnie to trwa może 1 sec. Wymieniałem świece, sprawdzałem czy to pierścienie, ale nic z tego. Dalej nie odpala. Wiecie co to może być? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pypek9 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 jaka jest świeca (mokra/sucha)?? ale pewnie gaźnik lub filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 prysknij plakiem pod filtr powietrza i sprobuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Stawialbym na problem z ukladem zasilania. Moze nie dostaje odpowiednio wachy. Nalej recznie do gaznikow benzyny, moze kranik sie przytkal lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek760 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 To chyba coś z elektryką:/ iskra raz jest duza znowu zaraz mała:/ mechanik powiedział mi ze to albo cewka przy magnecie albo moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak chcesz sprawdzic czy cos z elektryka czy z ukl. zasiania to wykrec swiece, wlej przez otwor strzykawka 2-3ml benzyny do cylindra, zakrec swiece i sprobuj odpalic. Jak odpali i zgasnie to znaczy ze ukl. zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi