pepe650 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Polecam wszystkim fajną imprezę :buttrock: Szczegóły na stronie: http://www.gryf.riders.pl/index.php?lang=pl&gr=1&id=9&idp=3 Jeżdżę tam już od kilku lat i zawsze wszystko jest tak jak trzeba, widać ze organizatorzy sie starają Tu można obejżeć kilka fotek z ubiegłych lat http://www.gryf.riders.pl/index.php?lang=pl&gr=1&id=9&idp=3 Polecam bo warto :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidu Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 wybieram sie jak co rok zajefajny zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dołączam się do pochlebnych opinii na temat imprezy. Byłem tam dwa razy i w tym roku też będę. Jeden z najlepszych zlotów na jakich byłem, polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ciekawa inprezka warta uczestnictwa w sezonie 2008 bylem ale w tym sezonie juz nie dam rady pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe650 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na stronie jest już dostępny szczegółowy program zlotu, zapowiada sie ciekawa impreza (jak co roku z resztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na stronie jest już dostępny szczegółowy program zlotu Czy istnieje cień szansy, że w sobotę o 22.30 pojawią się te same panie co 2 lata temu? :icon_rolleyes: :icon_twisted: Nawet nie łudzę się, że nie będzie padać - w końcu tradycji musi stać się zadość. :icon_evil: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no rok temu to ładnie chlusło :) - btw zapraszam w moje strony wszystkich - warto :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no rok temu to ładnie chlusło :) - btw zapraszam w moje strony wszystkich - warto :) oj luneło i to nieźle ale było warto :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Czy istnieje cień szansy, że w sobotę o 22.30 pojawią się te same panie co 2 lata temu? :icon_rolleyes: :icon_twisted: No i były ładniejsze albo to ja byłem bardziej nawalony :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No i były ładniejsze albo to ja byłem bardziej nawalony :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Owszem, tegoroczne frywolne kokoty były całkiem miłe dla oka, tak więc warto było wytrwać do północy. :icon_twisted: Fajnie było poznać się w realu. Pozdrawiam również Olsen :crossy: PS Cud nad Liwcem: nie dolało mnie ani razu! Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi