motoivan Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Daj spokój z tymi kółkami , wybierz się na dobry kurs doszkalający, dowiesz się ciekawych rzeczy i nauczysz się poprawnej techniki jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Te kółka z tego co wiem nie służą do nauki "schodzenia na kolano" tylko do nauki kontrolowanego poślizgu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Hm, chyba tak. Kursy troszke drogie sa. I czasami warto pocwiczyc raz na jakis czas, a nie jednorazowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dokręcane koła teź kosztują , polecam ProMotor tam wskaźą ci drogę . Nie będziesz źałował , warto zainwestować w siebie parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 OK. Jak narazie jestem podczas poszukiwania roboty, wiec z kasą ciężko, ale jak zarobie to poszukam jakiejś szkoły. Edit: chyba jednak skonstruuje cos takiego. Ktos wie do czego przyczepic? W ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 powiem w prost chyba Cie poj**ało :D wydaj ta kase na wachę i spal ją na winklach a nie na jakie chujwico Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jak sobie samemu zrobie to mnie wiele nie wyniesie. Mniej niz wydechy i lusterka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi