Olsen Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wiem, że było o tym na forum, chyba nawet w tym dziale, ale wyszukiwarka szwankuje (albo szwankuję ja). Zwracam się więc z zapytaniem, czy ktoś z Was ma wykupioną taką polisę, a jeśli tak, to gdzie i za ile. Głównie chodzi mi o rower, bo pieszo ciężej wyrządzić szkody na kilka tysięcy. Byłem w PZU i dowiedziałem się, że mogę się tak ubezpieczyć za 35 zł (szkoda do 5 tys.) lub 70 zł (szkoda do 10 tys.; jeżeli niczego nie pomyliłem). Jak znacie jakąś ciekawszą ofertę, to się podzielcie wiedzą. :notworthy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hejka, podpytaj w Allianz dzwoniąc na infolinie lub do przedstawiciela w Twoim mieście, na stronkach nie ma szczegółów, generalnie to pewnie zalicza się do ubezpieczeń komunikacyjnych, a takich za wiele na naszym rynku nie ma jeśli chodzi o 2oo obojętnie czy silniczkowe czy bez ;) , pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 HDI ma polisę mieszkaniową gdzie za free dodają OC prywatne. Zgłęb temat, może opłaca się wziąć pakiet. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 u mnie w allianz mozesz wykupic, poszlo juz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi