Limo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Właśnie przeczytałem w innym temacie że w cebrach pada trzecia panewka od gumowania. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat bo nigdy o tym słyszałem. Wszyscy się zachwycają jaki to świetny sprzęt do stuntu i w ogóle. Czy miał ktoś stąd taki przypadek? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Zapisz sie na stuntpoland. CBR to najlepszy sprzet do gumowania, ale silnik trzeba przygotowac do tego: odwrocony smok, miska z przegroda, wyzszy poziom oleju przerobka odmy. A i tak padaja, po jakims czasie nie ma sily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Zapisz sie na stuntpoland. Hehe, to nie takie proste ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi