maniek82 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 witam. może któryś z kolegów orientuje się czy silnik z monstera 620 lub 695 pasuje w ramę z modelu 600 z 2000r. Z tego co zauważylem to w tych nowszych modelach pompa paliwa jest wmontowana w zbiornik paliwa i pewnie rózni się też obudową filtra powietrza no i akumulator chyba jest żelowy i lułożony poziomo. Jak ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie to proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Oj mało kolega zauważył...620i 695 są na wtrysku i mają komputer z immobilajzerem...nie wiem czy się opłaca taka przeróbka, nawet jeśli będzie możliwa... na początek porównaj nr katalogowe ram, jeśli są inne( na 99%) to od razu można sobie darować, myślę też , że mocowania silnika innej średnicy są i gniazdo mocowania wahacza... Pozdr. Janek. Edytowane 7 Maja 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek82 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 No wiem o wtryskach komputerze i calej instalacji i jeszcze innych rzeczach o ktorych juz nie będe wspominał. Na allegro czasami pojawiaja się jakieś rozbitki monsterów na części i zastanawialem się czy takie uwspólcześnienie gaźnikowca jest możliwe. Dzieki za odpowiedź. Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Wymian silnika z 600 na 620 niewiele daje. Nawet 695 też ma podobna charakterystykę do 600. Więc jeśli już wymieniać to na 800 lub 900... To moje zdanie Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi