Kleszcz Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Jakość zdjęcia pozostawia wiele do rzyczenia ale mam nadzieje że sie dopatrzycie. Mam taka konsole u siebie w simsonie i chciałbym wiedzieć od jakiego moto ona pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 To jest pewnie budzik od jakiegos motoroweru...wyskalowany do 120... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Ja Ci moge napisać od czego nie są. MTX i DT to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Koleś od którego kupowałem sprzęta mowił ze to od jakiejś Yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Chyba os Łady albo Skody.Ale raczej Łady. (Nie wiem, POZDRAWIAM.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreo Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 hmm jesli obrotomierz jest wyskalowany do 12 000 to jest to chyba od yamahy rd napisz co pisze na tarczach, nippon chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 hmm jesli obrotomierz jest wyskalowany do 12 000 to jest to chyba od yamahy rd napisz co pisze na tarczach, nippon chyba ?a skad ty widzisz, ze obrotomierz jest do 12000? bo ja widze tylk predkosciomierz a od obrotomierza sie swiatlo odbija i go niewidacno chyba, ze w tym moto obroty liczy sie w km/h :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 5 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Tyle że na nich nic nie pisze... :buttrock: Zciemnił sobie obrazek i dojżał sie tam ilości obrotów :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Mi się zdaje że od starej DT przed 85 rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreo Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 a czy ja napisalem: obrotomierz jst do 12k, czy tez moze napisalem: jesli obrotomierz jest do 12k ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Właśnie! Andreo napisał "JEŚLI" a Qler chyba pochlał i się czepia. Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 5 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Właśnie! Andreo napisał "JEŚLI" a Qler chyba pochlał i się czepia. Pozdrawiam wszystkich!!! ups.. :oops: zla interpretacja, sorki nie pochlalem, faktycznie ze sie troche czepiam, ale wydalo mi sie to smieszne bo zle zinterpretowalem wypowiedz :evil:Andreo, przepraszam. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Mi sie wydaje że to zegary od jakiegoś włoskiego sprzęta. Może aprilla, albo cagivapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Mi sie wydaje że to zegary od jakiegoś włoskiego sprzęta. Może aprilla, albo cagivapozdro Albo od jakiejs aprilki albo cagivy supercity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi