Vector Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 nieeeee.... ja bardzo rasistowsko podchodzę do tego typu kontaktów... chętnie, ale dopiero RVS factory mi pasi... albo tuono :D No przecież pedalskie jaja sobie robię :wink: A jak włoszczyznę to wybrałbym chyba jakiegoś Duca, aniżeli Api, nawet dzisiaj się rozglądałem i nie są tak parszywie drogie jak kiedyś :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ducati... marzenie, ferrari wśród motocykli takie skromne mam pomysły na S4s... kiedyś... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ducati... marzenie, ferrari wśród motocykli takie skromne mam pomysły na S4s... kiedyś... :) Oj tak... Ostatnio jak była niedziela na stacji BP w mieście na hmowni właśnie mierzyli S4... Nie wiem czy tytaj potrzeba w ogóle jakichkolwiek słów na temat bike'a i dźwięku, a do tego najbardziej z tego wszystkiego rozje*ało mnie sprzęgło, coś pięknego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Vector, to musieliśmy się jakoś rozminąć... też widziałem to S4R na termiggnioni i we włoskich barwach... ehhhh ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Vector, to musieliśmy się jakoś rozminąć... też widziałem to S4R na termiggnioni i we włoskich barwach... ehhhh ;) Tak, tak, to ten :lalag: Boa musimy się zgadać! Nie zdążyłem Ci odpisać w tamtym temacie bo ktoś go chyba usunął. Roz*ebiemy coś razem na mieście :bigrazz: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Spotkanko bardzo chętnie, ale ja pewno w stosunku do Ciebie jeżdżę jak pipa, no chyba że nie będziesz wrzucał 3 :D A rozjebać coś bardzo chętnie :buttrock: :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Spotkanko bardzo chętnie, ale ja pewno w stosunku do Ciebie jeżdżę jak pipa, no chyba że nie będziesz wrzucał 3 :D A rozjebać coś bardzo chętnie :buttrock: :flesje: Dobrze, nie wrzucę 2 :wink: Boa, my jeszcze musimy pogadać, fotografie :bigrazz: :wink: Sorka za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Vector, to fajnie, ale o so chozzzi z foto? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Vector, to fajnie, ale o so chozzzi z foto? :bigrazz: Tak, tak, chodzi o foto :wink: No i wypad pod tą imprezę o której wspominałeś :bigrazz: Zgadamy się za jakiś czas na PW :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Sprzedaj oby dwa w cholere, i kupuj SP2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Sprzedaj oby dwa w cholere, i kupuj SP2. Widzę, że wszystkim od*ebało na punkcie V :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Nie dziwota :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Bo to gorsze niz narkotyk.....i powinni tego zabronić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 V2 to lipa :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 V2 to lipa :P Powiedział właściciel F3 :icon_twisted: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi