RudyXJ Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Grzester jest już u mnie o 17stej czekamy na stacji paliw... Do zoba .... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no i jak? dzielić się wrażeniami! Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 GGOORRRĄĄĄCCOO :P W tym roku powiększyli pole moto ale też przyjechało o wiele więcej motocykli że w sobotę już nie wpuszczali. Ale doszedł prysznic i krany :smile: A sam Woodstock jak zawsze fajnie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 oo tak była gorączka ale ostatniego dnia trzeba było uciekac bo burza szłą ogolnie jak najbardziej pozytywnie mimo małych przygód :D za rok jak najbardziej znowu rally tylko bez przygod miejmy nadzieje:P niedługo pewnie małą relacja fotoreportarzowa wiec i zobaczyc bedzie mozna co i jak sie bawiła ekipa z wielkiego jeepa :D tylko trzeba pozbierac do konca foteczki:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zajebiście, a ta burza z niedzieli na poniedziałek to chyba przyjechała z Korpiklaani z Finlandii, żałuje , że akurat na ich koncercie ... Cóż - siła wyższa. Boanerges jak zwykle odwalili sporo znakomitej roboty za co wielkie dzięki !!! Joey chociaż masz trwałą pamiątkę, chyba Ci będę zazdrościł za parę lat tego woodstockowo szytego kolana ;) Wiesz jak obojczyk Michała ?? Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 GGOORRRĄĄĄCCOO :P W tym roku powiększyli pole moto ale też przyjechało o wiele więcej motocykli że w sobotę już nie wpuszczali. Ale doszedł prysznic i krany :smile: A sam Woodstock jak zawsze fajnie :smile: Domel ty byłeś i się nie spotkaliśmy/napiliśmy ???? :buttrock: generalnie wrażenia super i na bank za rok będę też :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak w zeszłym roku - super... Pozdro dla ekipy pijącej spod mojej flagi pacyfki :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Boanerges jak zwykle odwalili sporo znakomitej roboty za co wielkie dzięki !!! zgadzam sie organizacja jak najbardziej pierwszorzędna to pokojowy patrol mi środków przeciw bólowych dac niechciał a oni dali :) Joey chociaż masz trwałą pamiątkę, chyba Ci będę zazdrościł za parę lat tego woodstockowo szytego kolana ;) szczeze myslałem ze bedzie bardziej bolec ale widac nie :D jak to lekarze powiedzieli mam chu*owa skore do szycia bo gumowa xD pustek w portfelu tez bedziesz zazdroscic? xD Wiesz jak obojczyk Michała ?? Pzdr. na dniach najprawdopodobniej jutro bede sie z nim kontaktowac wiec jak inno cos bede wiedziec dam zaraz znac:) ale ponoc wszystko ok Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo666 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Impreza była przednia :) Galeria ze zlotu - dorzucajcie swoje fotki. pozdrawiam Sławo. Cytuj Zloty motocyklowe 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://picasaweb.google.com/dagusqaa/Woods...JnjlMuCsI3uowE# prosto spod flagi Grzestera (nawet dosłownie ;D) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to i ja sie dołanczam nie ma tego wiele bo baterie padły ale zawsze jest :) troche meki było bo o mało o nie straciłem tego przez głupote :D ale istnieja jeszcze programy do odzyskiwania danych :) a Rudy juz mnie dusić chciał :P http://www.sendspace.pl/file/c81b20701fe25f42f3adbb4 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi