Błażej Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Mam możliwość nabycia za nieduże pieniądze cx 650. Na co zwrócić szczególną uwagę przy sprawdzaniu? Co jest słabym punktem tych maszyn? A co mocnym? Wszelkie info dotyczące sprzęta mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No nie pchajcie się wszyscy na raz!! Chyba mi nikt nie wmówi, że nie posiada lub posiadał cx. Jak wrażenia? Jak to się sprawuje? Co siada w silniku? Słyszałem coś o wiatraku chłodnicy. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kolego nie dziw sie , ze nikt nie pisze, bo to tak rzadko spotykany sprzet, ze nawet pokusiłbym sie stwierdzić ze nikt takiego moze nie miec na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No co Ty Arni?! Po samym Poznaniu jeździ pełno CX650, z czego conajmniej 1/3 to wersja Turbo :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Poszukaj na forum. Kiedyś miał się założyć klub CX-a ale chyba nie wyszło.. To były CX500, ale 650 bezpośrednio z tego pochodzi. Poza tym jest MNÓSTWO tematów co oglądać przy kupnie moto. W końcu motocykle są do siebie podobne... ;) I ponad wszystko - cytat z Guns 'n Roses: All we need is just a little patience...... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A ja sie z CX 650 jeszcze nigdy tu nie spotkałem....a juz w zyciu bym nie przypuszczał ze po Poznaniu nawet te z turbem jezdzą ;) Skoro tak, to nic tylko sie cieszyć, bo to uturbione to całkiem ciekawe moto. Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mniej więcej wiem, co oglądać. Zresztą akurat wątpię, b to oto było oszukane. Ale każdy model ma swoje cechy charakterystyczne, na które należy zwrócić uwagę. W cx 500 chyba trzeba było się bacznie wiatrakowi chłodnicy, czy jakoś tak. Tylko to takie luźne informacje. Dlatego też pytam, może ktoś ma doświadczenia z tym modelem i zechce się jednak podzielić. PS. I'm patient :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi