Mario_1984 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Siema wszystkim... od dłuższego czasu noszę się z dziwnym zamiarem zakupienia drugiego moto... szukałem na forum opinii i jakoś nie mogę dotrzeć do tych poszukiwanych odpowiedzi... :icon_rolleyes: Jeżdżę ZZR 1.1 ale bierze mnie na jakiegoś Chopper`a... może DRAG`A... :icon_biggrin: nie mam zamiaru rezygnować z Kawki ale w niedzielne wolne dni fajnie by było troszkę polatać jak ja to nazywam wolniej i z tą inną "klasą" ... :icon_mrgreen: otóż moje pytanko... dużo czytałem o V-maxie tym starszym... nie chodzi tu o moc lecz o jego wygląd ma coś w sobie... znacie jakieś opinie na jego temat? :smile: jeździł ktoś nim może?... za 15tyś chwyce jakiś dobry egzemplarz? ... bardzo interesujący wydaje się też Intruder 1.4 bo o 1.8 nawet nie zaczynam marzyć... cena potrafi zabijać marzenia :wink: no i tu pytanie co bardziej będzie cieszyło... Vmax czy 1.4 w Intruderze... ? :rolleyes: myślę w zimie coś zakupić na następny sezon... prosił bym o jakieś dobre rady... :flesje: P.S sorrka jeżeli zdublowałem jakiś temat :flesje: pozdrawiam i szerokości koledzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Sporo jest o Maxie na forum, wystarczy chcieć poszukać ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mi sie wydaje ze musisz po prostu zdecydowac czy ma to byc chopper czy nie :) Jezeli chopper to tylko Intruder 1400, bedziesz zadowolony to Ci gwarantuje :biggrin: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_1984 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Sporo jest o Maxie na forum, wystarczy chcieć poszukać ;) dzięks.. poszukam :flesje: zastanowił mnie tylko artykuł w jednej z gazet... że Vmax ta wcześniejsza wersja przed 2000 rokiem to motor bardzo trudny w prowadzeniu i wymagający... nie wiem czy zgodzić się z tym czy na jakiś sposób próbować ten mit obalić ;) niestety nie miałem okazji na własnej skórze się o tym przekonać.. dlatego szukam użytkowników takiej maszynki :) :icon_biggrin: pozdrawiam :flesje: Mi sie wydaje ze musisz po prostu zdecydowac czy ma to byc chopper czy nie :) Jezeli chopper to tylko Intruder 1400, bedziesz zadowolony to Ci gwarantuje :biggrin: kolego jeździsz takim? jak jest z użytkowaniem na "co dzień"....? :) mnie ciągnie w stronę większego brata 1,8 ale finanse nie pozwolą raczej.. a myślę, że za ok 15 tyś chwycę dobrą maszynkę 1400 :) siedzi we mnie właśnie coś co pcha w stronę dobrego kultowego motorku :) pozdrawiam i dzięki wielkie za odpowiedź :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jak dla mnie kupowanie 2 motocykla, który możliwościami będzie prowokował do odkręcania manetki nie ma sensu. chcesz się przetoczyć po okolicy, zamiast pogoni z naddźwiękową - kup coś klasycznego na 2 garnkach, bez kombinowania. o v-maxie różne rzeczy można mówić, ale na pewno nie to że jest to sprzęcik do bulwarowego toczenia się jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Też bym w tym momencie bardziej polecił Intruza, a może jakieś supermoto czy lekkie enduro w teren? Ponoć zuuuupełnie inne wrażenia ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_1984 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ... w sumie to racja... przeszukałem troszkę w necie i o Vmaxie można powiedzieć maszynka do odkręcania... trzeba się będzie zastanowić... ;) w sumie moim zygzakiem też nie odkręcam do końca a zapas mocy zawsze zostawiam ;) będę musiał się chyba "na żywca" przekonać o sposobie prowadzenia Max`ia ;) Jazdy w teren jak kolego zasugerowałeś, nigdy nie próbowałem a może by było warto ?! ;) Normalnie mam dylematy... hehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mario 1984 - przejedź sie na tych motocyklach bo rozrzut jest duży. Sam zobaczysz wtedy co bardziej Ci odpowiada. VS 1400 i Vmax to kompletnie różne sprzęty, cruisery też się inaczej prowadzą i jeszcze supermoto....bez jazdy próbnej ciężko będzie coś powiedzieć. W ogóle to pogratulować pomysła :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_1984 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mario 1984 - przejedź sie na tych motocyklach bo rozrzut jest duży. Sam zobaczysz wtedy co bardziej Ci odpowiada. VS 1400 i Vmax to kompletnie różne sprzęty, cruisery też się inaczej prowadzą i jeszcze supermoto....bez jazdy próbnej ciężko będzie coś powiedzieć. W ogóle to pogratulować pomysła :crossy: Dziwne pomysły kolego moja specjalność... ;) heheh :flesje: jakby tylko finanse pozwalały garaż byłby dużo większy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi