Gość Wojtas Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Spoko nie gniewamy się :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 A powieccie mi np. ile do MTXsa tłok kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 Oryginalny około 300zł a z larolosona około 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 macie jakies strony internetowe sklepów które prowadzą części do mtxa i dt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 http://www.kemot.pl/ tłoki są na pewno ale nie wiem jak z resztą części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 www.sklep.larsson.plwww.bielbike.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 4 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 No ceny jeszcze całkiem całkiem chyba kupie takie moto , bo jest tańsze od DT, ale jak się ładna DT trafi to też łykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 5 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2004 Wczoraj kupiłem Dizmara (6,9 złotych) i są tylko 2 mtxsy ale jedna oferta jest ładna i to na dodatek z P-Ń (czyli tam gdzie mieszkam :buttrock: ) ale pisze że cena do uzgodnienia ale zadzwonie się spytam, DT jest troche ale albo tanie tak do 2000 ale stare bo tak około 83 roku a takie dobre to odrazu za 4000zeta :| Ale wyszukałem kilka oferd DT80 w dobrym stanie po 88 roku za 2000-2200 zeta jak sprzydam simaka to zadzwonie w sprawie tych DT no i oczywiście MTXsów :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 enduras przeciez chciales dr 350 kupic znowu zmiana ?? sorrrrryyyy nie zauwazylem daty bo dostalem tego linka usuncie :P i jeszcze raz sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 enduras przeciez chciales dr 350 kupic znowu zmiana ?? sorrrrryyyy nie zauwazylem daty bo dostalem tego linka usuncie i jeszcze raz sorry No właśnie MTX 80 to juz dla mnie hulajnoga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Hehe :D z dr 350 na mtx'a dobre :P A tak w ogóle.. to czemu RM'ke sprzedajesz? Pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 to czemu RM'ke sprzedajesz? 8 raz pisze bo DR350 chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Taka mała uwaga odnośnie tematu...uważajcie na chłodzone powietrzem HD02 i HD06, potrafią być ordynarnie kastrowane i nie bardzo to lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi