KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Gratulacje ..... szkoda że nie czarny :buttrock: :wink: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dzięki za wszystkie gratki. Składam przysięgę harcerską: dbać o sprzęt i siebie czyli nie harcować za ostro :bigrazz: żeby harcować jak najdłużej. Ale muszę przyznać, że to nie lada sztuka powstrzymać się przed odkręceniem manetki, kiedy tyle mocy pod tyłeczkiem :bigrazz: Ćwiczę silną wolę i muskanie asfaltu, trzymajcie kciuki i do zobaczenia z tej czy z tamtej strony Łodzi :bigrazz: Do Klaudiusz'a - Zuza ma charakter bohatera filmu, z którego wziął się pomysł na nią, więc musi być zawadiacka i optymistyczna, nawet jeśli godzi w poczucie estetyki ważnych i doświadczonych na FM :bigrazz: A poza tym, żółty dodaje Maszynie lekkości i oszukuje mnie dając wrażenie, że waży 100 kg mniej (pewność prowadzenia rośnie), choć to czarny jest od wyszczuplania, więc sama już się gubię w tej grze w kolory :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak typ sie niedawno przesiadl z cbr 600 na 900 to dostal zjebe i sugestie wykupienia nagrobka a jak laska przesiada sie z pierdopeda na gixa 1100 to ochom i achom nie ma konca. Co za podwojne standardy. Panowie, nie mysleliscie czasem o karierze w polityce? A Ty nie myślałeś o analizie różnic? Porównujesz małolata bez prawka do rozsądnej i inteligentnej dziewczyny w wieku 24 lat? Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Boa wez mnie nie oslabiaj :) Tego malolata widziales na 1 filmiku na youtube a o Malvinie wiesz tyle ze wlasnie zmienila motor Nie potrafisz obiektywnie ocenic umiejetnosci zadnego z nich wiec przestan brnac dalej :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mówcie wszyscy co chcecie,mi sie bardzo podoba ten duet, tak trzymaj :clap: :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja tez nic nie mam do laski na gixerze 1100. Lubie jedno i drugie ;) Smieszy mnie jedynie rozne podejscie do tematu kupjna mocnych motocykli w zaleznosci od osoby a nie umiejetnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 PeKaWu, Ty naprawdę masz problem z zauważeniem różnicy między małolatem śmigającym bez prawka na fajerze, a starszą od niego dziewczyną jeżdżącą na gixxsie? KaPeWu? :D Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 PeKaWu, Ty naprawdę masz problem z zauważeniem różnicy między małolatem śmigającym bez prawka na fajerze, a starszą od niego dziewczyną jeżdżącą na gixxsie? KaPeWu? :D Nie chodzi o roznice ale o wspolne cechy takie jak potencjalny brak umiejetnosci potrzebnych do prowadzenia takiego motocykla. Nie wiem co ma inteligencja i rozsadek do prowadzenia motocykla o mocy 150 KM, momencie 110 Nm i wadze na sucho 220 kg. Porownaj to teraz z NSR 125. To tyle. Wyrazilem swoje zdanie. Nie zamierzam sie spierac. Pozdro :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wyrazilem swoje zdanie. Nie zamierzam sie spierac. Pozdro ;)Ja również :flesje: Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kociaki, nie drapcie się :D Malvina na pewno potrafi chociaż spalić gumę :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Niniejszym ogłaszamy casting do drugiej części "Torque jazda na krawędzi" :biggrin: Wersja jak wyżej. CV wraz ze zdjęciami HD prosimy wysyłać na e-mail. Z wybranymi kandydatkami skontaktujemy się w celu ustalenia indywidualnych terminów przesłuchań :biggrin: PS Gratki Malvina :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 PeKaWu, Ty naprawdę masz problem z zauważeniem różnicy między małolatem śmigającym bez prawka na fajerze, a starszą od niego dziewczyną jeżdżącą na gixxsie? Widac mam ten sam problem. Ja tam ludzi nie oceniam tak szybko, a wiem z autopsji jak laski zdobywaja motocykowe doswiadczenie, a jak faceci. I na pewno mialbym obawy o przyszlosc motocyklistki, ktora przeskoczyla z 125 na lamacza rekordow swoich czasow. A skoro nie bedzie nim latac ostro, to po co kupila? Chyba, ze Malvina dobrze nia dajesz ta Blond, wtedy szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Malvina palisz laka? :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Malva, jak sprzęt. :icon_question: P.s Połykasz :icon_question: głodnemu chleb na myśli :PP pozdro P.s. Gratuluje oczywiście :D Edytowane 2 Maja 2009 przez Maderick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 naprawde godne podziwu :D ciekawe, co by sie stalo, gdyby statystyczny 24-latek napisal: "hola, na imie mi eryk, jezdzilem troche na malym pierdziku 125ccm, a teraz spelnilem swoje marzenie i kupilem gieesiksera 1100" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi