Adam M. Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Prosze bardzo. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Kochaneczku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - jak miło :lol: Masz rację' date=' stym że ja np. na motorkach jeżdzę 6 lat(fakt zaczynałem od rometa) i pierwsze gleby mam juz za sobą :mrgreen: , a i przez ten czas zdązyłem również mam nadzieje dobre nawyki zdobyć. Fakt ze 6 lat to niezbyt duzo ale chyba lepiej powoli na coś wiekszekgo siadać niz smigac 20 lat simsonkiem i wtedy w wieku powiedzmy 35 ( bo juz dojrzały jestem ) kupic XX-a czy haye. P.S niedawno jechałem GPZ 600R i jakiegos niesamowitego "buta" to niema, takze myślę ze spokojnie bym mógł tym zacząć śmigać. szuka sie konkretnej `sztuki` ( wszystko jedno jaka marka i model ) byle byla w jak najlepszym stanie I o to mi chodziło, dziękuje za dobrą radę. Najbardziej lubie posty w tym stylu ;) No ale stara prawda życiowa mówi: jak się nie wywrócisz to się nie nauczyszTyle że wywalenie się na enduro to z reguły mniejsza prędkość i w dodatku wysoki środek ciężkości powoduje że kierowca je katapultowany z siedzenia, przelatuje nad pojazdem i głównych obrażeń dostaje od styku z podłożem ( czego niedawno doświadczyłem)Na starej sportowej maszynie na której nie da się wolno jechać z racji charakterystyki silnika, zderzenia z reguły sa są wiele bardziej groźne.Tak więc żeby się czegoś delikwent nauczył, czasami musi się wywrócić. Tyle że musi jeszcze to przeżyć. P.S. Proponuje poczytać o wypadkach przy piwie, może to rzuci nowe światło na dotychczasowe poglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Czy gdy sie nabedzie starszą sigawke a masie się 18 lat (pomimo wszystkiego) to trzeba i na niej gleby pozaliczać?? . Njalpeiej jeszcze zeby po nich przeźyć. To moze najlpeiej nieodpalać maszyny tylko sie przewracać na postoju ?? :mrgreen: ( wieksza mozliwośc przexycia) . Po miesięcznym treningu gdy juz wywrotki na scigu oczywiscie ( bo na niczym innym sie nielicza) sie ma zasoba to mozna wkońcu odpalać silnik i ruszac w trasę....... ??? Czy wkońcu moze lepiej czekac w ciepłym foteliku na 25-te urodziny, przeliczyc gotówke i do żyda po cebeere??? ;) Pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 You are missing a point. Chcialem to rozwinac, ale po co strzepic jezyk ?Przeciez tu kazdy 16 latek rodzi sie Rossim i nabywa wystarczajacych umiejetnosci na Rometach, Ogarach i innych motorynkach.Jak mowimy na preclach - pozwolmy dzialac selekcji naturalnej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi