Esio Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam wszystkich motocyklistow =] W dniach 15-17 maja 2009 odbywa się zlot w Obłężu w okolicahc Słupska. Mam zamiar wybrać się tam. Pomyślałem o zabraniu kuzyna ze soba ale... Jezdze piecdziesiatka i nie mam skonczonych 17 lat wiec w swietle prawa nie moge przewozic ze soba plecaka. Na wielu filmikach na youtub'ie widzialem jak na paradach jezdza dzieciaki we dwie osoby na skuterach. Moze z doswiadczenia wiecie czy na zlotach policja przyczepia sie do osob jezdzacych na piecdziesiatkach we dwie osoby? Nie chcialbym miec jakies wtopy na zlocie =] Z gory dzieki za odpowiedzi =]=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie czepia się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jeśli mnie pamięć nie myli to był już taki temat poruszany i wyszło na to, że można w świetle prawa jeździć motorowerem w dwie osoby nie mając ukończonych osiemnastu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie ma się o co martwić...chociaż różne psy bywaję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 nie czepiają sie nie czepiają... na zlotach przymyka sie oko na wiele gorszych fantazji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To, że nie masz ukończonych 17-lat nie jest przeciwskazaniem do przewożenia pasażera. Możesz normalnie wozić pasażera i nie ma tu znaczenia czy jedziesz na zlot czy po pizze. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi