mariooo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jestem klientem firmy Motodesign z Grudziądza. Swoje usługi sprzedaja na allegro. Robiłem u nich R-6 w Carbonie. Wszystko wyszło rewelacyjnie. Technologia której użyli do pokrycia moich elementów nie ma nic wspólnego z foliami oraz okleinami. Niespodziewałem się takiego efektu. Zostałem mile zaskoczony. Wcześniej nie udzielałem się na żadnych forach ale w związku z tym że Panowie bardzo mnie prosili abym umieścił gdzieś swoją opinie zrobiłem to na szanowanym i uznanym Forum. Są młodą firmą i potrzebują reklamy. Wykonali naprawde dobrą robote i warto chwalić firmy które dobrze wywiązują sie ze swojej pracy. POLECAM !!! Fotki można zobaczyć na ich stronie www.motodesign.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Foty poka poka :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariooo Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Fotki są z aukcji firmy z Allegro. Swoich niestety nie umiem wstawić :icon_rolleyes: To są ich aukcje : Aukcje allegro firmy motodesign Wszystkie elementy wykonują techniką Hydrografiki. Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez mariooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A co u nich pokrywałeś carbonem? Jakie elementy? Ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Daj znać na priv to ci napiszę taką reklamę co będzie faktycznie wyglądała jak opinia zadowolonego klienta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariooo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Robiłem u nich pokrywe filtra - 250 zł 2 felgi po 400 za szt lusterka po 120 zł osłona tłumika po 120 zł a i jeszcze kape po 120 za wszystko zapłaciłem 1400 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Daj znać na priv to ci napiszę taką reklamę co będzie faktycznie wyglądała jak opinia zadowolonego klienta :)Chciałem to samo powiedzieć, ale zacząłem delikatnie od prośby o zdjęcia :D ...tak myślałem, że dostaniemy link do allegro :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 W sumie efekt jest niezły, ale czy po jednej zmianie opony ten "carbon" nie zejdzie? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Fotki są z aukcji firmy z Allegro. Swoich niestety nie umiem wstawić :icon_rolleyes: To są ich aukcje : Aukcje allegro firmy motodesign Wszystkie elementy wykonują techniką Hydrografiki. powiadasz ze swoich fotek nie umiesz wstawić, ale aukcje allegro firmy motodesign to umiałeś wstawić hehe dawaj fotki tej r6 chcemy zobaczyć jak to wygląda w efekcie końcowym Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez 7FIODOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Dzwoniłem do gościa,wysyłam mu lusterka i ciężarki od kierownicy od mojej hayki,zobaczymy co chłopaki potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Powiedz bladziom na mieście, co by zrobiły zrzutę i się sam przekonasz :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariooo Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 www.motodesign.pl www.motodesign.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ja znawcą 'plastików' nie jestem, ale ten zadupek to mi na R6 nie wygląda. Jak na 'klienta' masz widzę niezłe rozeznanie w domenach owej firmy - już 3 różne się pojawiły. I skoro już próbujesz bawić się SEO poczytaj jeszcze o duplicate content. Jakbyś napisał wprost o co chodzi to by obciachu nie było. pzdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Tez mi to nie wyglada na R6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi