Mateusz149 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) Fotka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c36d62055ebcfdb5.html Witam ! Domyslam sie do czego ten zawor, sam napis FUEL mowi wszystko. Tylko w jaki sposob to dziala ? Mozna zakrecic benzyne, odkrecic i ustawic rezerwe ? jesli tak to co jest w ktora strone ? ;] Dzieki za odp. Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Mateusz149 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja p... :biggrin: żeby nie wiedzieć co to jest kranik paliwa :biggrin: :biggrin: :biggrin: Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To nie pierd***, i nie nabinaj postow kolego ;/ Zalosna ta twoja wypowiedz. Pytam dla kolegi. Na motocyklach sie nie zna. Chyba napisalem ze wiem ze to KraniK ! Tylko co i jak, bo chodzi tylko w dwie strony ;.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 bo chodzi tylko w dwie strony A w ile stron wg Ciebie ma chodzic?? :O Toz to zwykly kranik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 OK ;P, jezdze 2T i tam mam 3 opcje .. Tu jest tak samo ? Po lewo Rez. środek On. prawo Off ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 może nie być taki zwykły dla mnie zwykły to kranik który można zamknąć, otworzyć lub załączyć tzw rezerwę nie wiem dokładnie jak jest w bandziorze ale w większości japońców z lat 80tych i 90tych są kraniki podciśnieniowe mają pozycję on, res i pri w pozycji on i res kranik jest zamknięty a otwiera się na skutek podciśnienia z króćców ssących (podciśnienie doprowadzone wężykiem do kranu) gdy uruchamiany silnik bądź gdy jest już uruchomiony natomiast pozycja pri to pozycja cały czas otwarta i może służyć np zalaniu gaźników bądź spuszczeniu paliwa ze zbiornika ale normalnie na takiej pozycji nie jeździmy Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no i wystarczy. przed następnym podobnym pytaniem sugeruję skorzystać z zawartości działu dane techniczne i serwisowe i poszukać serwisówki i/ lub instrukcji obsługi. powinny wyjaśnić pozostałe tego typu wątpliwości zamykam jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi