motoivan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Na forum wciąz chodzi reklama w której mowa o 10% zniźki na hasło forum motocyklistów , lecz niestety jest juź nieaktualna. Dwa dni temu kupowałem tam kurtkę i na moje pytanie o rabat pani uprzejmie powiedziała źe owszem był ale tylko do końca marca. Naleźało by chyba zmienić tekst reklamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Eeeee tam, ja wczoraj kupowałem graty do moto i jakoś zniżkę miałem dalej. Też mówili, że do końca marca, ale jak sprawdzili, że baner wisi i nie ma tam daty do kiedy to jeszcze się załapię. :bigrazz: Trzeba umieć rozmawiać! :icon_mrgreen: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nikt nas nie informował o konieczności zmiany banneru. Skoro piszą, że zniżka jest to trzeba się domagać, albo kazać im zmienić treść bannera. Nie mam wpływu na to, co kto robi ze swoją powierzchnią reklamową, ale faktycznie, kijowo jest sobie wycierać gębę publicznymi obietnicami... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja też wczoraj cosik u nich kupowałem i dostałem 10% rabatu bez powoływania się na forum, więc prawda że wystarczy odpowiednio zagadać :) https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gadałem , gadałem nawet pani stwierdziła źe się dogadamy , lecz gdy spojrzała w komputer wyszło źe na ten towar nie ma rabatu. A posta napisałem dla zasady bo kurtkę i tak kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wysłałem im maila w tej sprawie,żeby się określili konkretnie, dzięki za informacje. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motocyklista na motocyklu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Na forum wciąz chodzi reklama w której mowa o 10% zniźki na hasło forum motocyklistów , lecz niestety jest juź nieaktualna. Dwa dni temu kupowałem tam kurtkę i na moje pytanie o rabat pani uprzejmie powiedziała źe owszem był ale tylko do końca marca. Naleźało by chyba zmienić tekst reklamy? Nie zrobili sobie najlepszego marketingu, bo nawet jeśli promocja faktycznie się skończyła - pani mogła dać Ci te 10%. Nie oszukujmy się - upust tego rzędu nie jest dla żadnego sprzedawcy problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie zrobili sobie najlepszego marketingu, bo nawet jeśli promocja faktycznie się skończyła - pani mogła dać Ci te 10%. Nie oszukujmy się - upust tego rzędu nie jest dla żadnego sprzedawcy problemem. A Ty jesteś jakimś archeologiem, czy coś? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi