Boleś Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Czytam Wasze posty i stwierdzam, że podpiszę listę obecności na tym zlocie :icon_twisted: Może uda mi się kolegę namówić. Do zobaczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Rok temu chyba 25zł sie płaciło, udokumentowane amazonki miały gratis:) Ja nie wiem czy dotre do kraju na ten zlot, ale bede probowal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Amazonki za free ale bez gażdzetow zlotowych. P.S. Co sie stało z resztą postów na pilskim forum? Mi nie dzialają. Edytowane 15 Lipca 2009 przez samsung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boleś Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Może ustanowilibysmy jakiś punkt na trasie, gdzie moglibysmy się spotkać w drodze na zlot, i od tamtego miejsca polecielibyśmy razem? Taka luźna propozycja :) Edytowane 15 Lipca 2009 przez Boleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Aska cos sie porobilo ostatnio z forum i domyslnie masz ustawione na dole strony "pokazuj posty z dzis", musisz zmienic na "wszystkie" abys widziala wszystkie tematy. Tak jest teraz w kazdym dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 do Debrzna jadę w piątek okolo 12 i nie przez Piłę...myslę, że ze mną spotkacie sie na miejscu.....no mam nadzieje ze wypijemy piwo o to nie jedno....tylko jak Wy mnie poznacie ?? Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 jak najbardziej ...Debrzno jest OK i nie być tam nie wyobrażam sobie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 JAk sie bawic to sie bawic, bede ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Też się wybieram w końcu po latach. Byłem w Debrznie w 2001 roku.... :flesje: :crossy: :buttrock: Edytowane 23 Lipca 2009 przez Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Batman zadecydował. Oto co następuje: Batman jedzie. Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Hehehe Batman, dobra decyzja :D Ja także postanowiłam: Jadę, Biorę kumpelę Nie mamy jak dojechać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 http://www.plonacewaly.com/component/optio...tpage/Itemid,1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Zapewne pojadę koło południa , bo mam wolny piątek. Ktoś się też szykuje wcześniej? Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak zapytam, z Łowicza ktoś się wybiera? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Marycyś ja zobacze jak co dam znać i napisze Tobie nowy numer kom na pw bo ten co masz juz nieaktualny Monster z Łowicza to ładna traska, ale warto :buttrock: . Edytowane 28 Lipca 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi