kapsselzzr Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A Ty co? Sprzęta nie masz? :biggrin: Ja też bede wcześniej pewnie ze pare dni :smile: Robie tak pare latek z rzędu :) mam mam ale VTX bym chciał jechac heheh :clap: :clap: chociaz jako plecaczek :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No niestety dla Ciebie, to miejsce juz jest zarezerwowane :icon_razz: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 MMMM Wojtek , przyjeżdżasz VTX-em?? :> A dasz dotknąć manetki ?? :>:> albo chociaż otrzeć sie o bak?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 A ja mam też pare pytań, bo widze że szykuje sie ciekawa impreza. 1. Będą blachy zlotowe? 2. Jest niedaleko jakiś sklep z winem na skrzynki? 3. Nie muszę się martwić, że będą sie koło mnie kręcić "lokalsi" z milionem pytań "ile poleci"? 4. Będą mi całą noc latać koło namiotu i sypać nań piachem? 5. Striptiz będzie? (i tak go prześpie) 6. Mogę się spodziewać, że konkursy zlotowe będą polegały na sianiu zniszczenia, śmiechu i alkoholizmu? Liczę na wszystkie odpowiedzi TAK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Pzydra nie musisz dla mnie tego miejsca na VTX szykowac oddaje je kapslowi, bo ja na swoim sprzecie przylatuje :cool: . Odp na pytania Adama 1. Tak 2.Tak :) 3.Teren zlotu jest odgrodzony od gapiów jedynie po sceną wszyscy sie spotykają 4. Tak :buttrock: w tamtym roku własnie o to jakis precel sie prawie popłakał na forum ze mu namiot pochlapali zli motorzysci :evil: :evil: :flesje: 5. Tak :bigrazz: 6. Taaak mn.i co roku jest fura do zniszczenia i spalenia :) Przyjeżdzaj na pewno bedziesz zadowolony. Pozdr Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jak nie uda mi sie przyjechac to sie chyba pochlastam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Myślę że kwiecień to za wczesna pora na te wszystkie deklaracje. Kto przyjedzie, ten będzie; Kogo zabraknie ten będzie żałował ! Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 MMMM Wojtek , przyjeżdżasz VTX-em?? :> A dasz dotknąć manetki ?? :>:> albo chociaż otrzeć sie o bak?? :D Taki mam zamiar, o ile nie zabłądze w jakimś kraju po drodze:) A z tym dotykaniem to sie jeszcze zobaczy :wink: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Adam najlepsza impreza na jakiej bylam, no i jeszcze Parafifi w Ustce :) Musisz przyjechać. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja sie zastanowie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bakczy, nie zgrywaj sie , bo jeszcze pomyśle ze na serio sie zastanawiasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No zastanawiam sie:P Jawa z nadmiaru mocy wyrwała sobie silnik z ramy, rosja czeka aż znajde jej farbe (wojskowa khaki- nitro (!)) Teraz śmigam prawie zatartym Fordem orionem. jedyne pocieszenie takie, że dymi prawie jak jawa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja też się zastanawiam czy jechać :icon_twisted: . Ale jeszcze jest tyle czasu, że pewnie podejmę jakąś decyzję :icon_razz: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ufam , iż łaska Motóra spłynie na Was i podejmiecie jedyną słuszną decyzję ,która jest oczywistą oczywistością :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 wiecie może ile wlota kosztuje? i czy amazonki placą? Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi