aftys6 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kiedyś zacząłem robić pług pod silnik do Cb 450 S. Cb sprzedałem a pług niedokończony leży w garażu. Jak ktoś się uprze to może da się i do innego moto dopasować. Jest to co prawda sam szkielet z żywicy i maty szklanej ale jak ktoś zdolny to poszpachluje tu utnie tam doklei i będzie miodzio :biggrin: Oddam za free, kiedyś może jakieś piwko ktoś postawi :bigrazz: Wysyłka powinna wynieść maks 12-15 zł. Potem wrzucę foty ustrojstwa Jak ktoś chętny to pisać na gadu albo na PW Pozdro tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 U mnie już sniegu ni ma, a piachu pewnie tym pługiem nie da rady odgarniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja byłbym chętny - jak możesz to podeślij fotkę :-) może do Bandyty podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi