emex Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 zmienilem swice i jest po klopocie(przynajmniej na razie) jakby sie cos dzialo dalej to bede kontynuowal temat i dzieki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nieszczelny wydech przy glowicy, albo miedzy glowica a tlumikiem - sprawdz. Filtr powietrza zmien na fabryczny. nie znam się dlatego pytam w jaki sposób nieszczelny wydech może powodowac strzelanie przy zejsciu z obrotów? Wcale nie chodzi mi o to żę twierdzę inaczej tylko ciekawi mnie to. Mi też przy mocno nagrzanym silniku strzala przy zejściu, zaś po odpaleniu przy dodawaniu gazu, ale to raczej może być spowodowane paliwem z ssania (nawet jak od razu ssanie wyłącze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 dopływ tlenu powoduje dopalanie mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 "zaś po odpaleniu przy dodawaniu gazu, ale to raczej może być spowodowane paliwem z ssania (nawet jak od razu ssanie wyłącze)." Sprawdz luzy zaworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bully Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 "zaś po odpaleniu przy dodawaniu gazu, ale to raczej może być spowodowane paliwem z ssania (nawet jak od razu ssanie wyłącze)." Sprawdz luzy zaworowe. ustawiałem i nic to nie zmieniło, z tego co pamietam 0.08mm ss 0.17mm i wydech tylko udało mi się wykręcic. najpierw zaczne od zlokalizowania fałszywego powietrza bo masakrycznie mi obroty falują szczególnie na zimnym, czasem potrafi zgasnąc nawet nieoczekiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi