Limo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Szybkie pytanie. Czy to normalne że w mojej F3 nie da się odkręcić korka wlewu oleju na ciepłym silniku? Nawet kombinerkami ledwo idzie. Dopiero jak moto całkowicie wystygnie to odkręca się bez problemów. Jest to mój pierwszy sprzęt z bagnetem do sprawdzania poziomu oleju, zamiast okienka, nie wiem, może jest z tym jakiś związek, bo w poprzednich ruinach korek wlewu odkręcał się normalnie. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mi w F3 zawsze odkręcał się bez problemu, niezależnie od temp silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A czym to może być spowodowane? Ma ktoś tak jeszcze? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Na pewno temperatura to powoduje, ale czemu aż tak bardzo puchnie....Jak Ci to przeszkadza to kup za pare złotych nowy.Nic tu nie wymyślisz :) Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi