radekss771 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 To jest mój trzeci motocykl. Miałem Thundercata. Potem kupiłem fz6 ,którego nawet nie zarejestrowałem , bo kupiłem tą ślicznotkę :icon_mrgreen: . Yamaha też była piękna i dzięki temu znalazła bardzo szybko właściciela. Tu parę fotek http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=618...add1=radekss771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 SV Kozackie moto :clap: Gratsy :buttrock: Wprost uwielbiam dzwiek tego motocykla..... :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Szacun!!! Sprzęcior potęga :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 fajna bryka, dobre brzmienie musisz miec. Szkoda ze rzędówki ta nie huczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Szacun kolego. Mój przyjaciel ma dokładnie takiego samego ale na seryjnych wydechach. Powiedz jak to gada na tych Twoich?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tak piękna maszyna, V90 silnik ciekawie gada, mi bardziej podoba się half fairing, ale odziana też nie zła! gratulacje :clap: P.S Mógłbyś przesłać krótki filmik jak chodzi na tych kominach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi