zlotyxxl Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Potrzebowałbym serwisówkę do ZZR 600 z 95 roku. Interesowały by mnie wszelkie artykuły i informacje dotyczące tego motocykla. Kupiłem go niedawno i wymieniłem kolektoty bo z tych satych zostały tylko kawałki rur niemal każda osobno. Poza tym klocki wymieniłem rozruszałem tłoczki w zaciskach co niebyło łatwe bo żeby je wypchnąć powietrzem wbiłem tam 7 atmosfer i nic. Mam ogólnie takie pytanko bo martwi mnie trochę przebieg tego motocykla bo ma on aż 64 tys. Powymieniałem oleje filtry itp. Zrobiłem nim ze 100 km (bo nie mam jeszcze tablic) i muszę przyznać że ma w sobie serce dziewicy i dusze wojownika. Zajebista maszyna wygodnie i nieludzko przyjemnie. Tylko obawiam się czy moja radość niedobiegnie końca bop jak tak czytam o tych motocyklach to wychodzi na to że już po 50 tys niema co z nich zbierać tylko motocykl na złom a owiewki na ognicho. Jakby ktoś miał kilka słów do powiedzenia to dajcie znać i to samo jeśli chodzi o jakieś materiały to dajcie znać jak coś macie. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Potrzebowałbym serwisówkę do ZZR 600 z 95 roku. wyniki wyszukiwania, w dziale dane techniczne, serwisowe jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyxxl Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzięki kolego poszpekam a masz może jakies artykuły albo tego typu rzeczy??? Bo kurcze nie mogę nic konkretnego znaleść na necie. Mam jeszcze takie pytanko jaki płyn chłodniczy wlać do ZZR 600 z 95 r. bo musze dolać bo mam za mało a nigdzie niemogę znaleść jaki tam powinien być. Bo to co napisali w serwisówce jesty dlamnie lekko niejasne. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Co do przebiegu nie zgodzilbym sie ;-) Zreszta co sie przejmujesz. Padnie to kupisz drugi silnik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 NIe przesadzaj kolego, po 64 tys. na złom ? kto ci takich glupot nagadał :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotyxxl Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam! Wymieniłem napęd łańcuch Didy zębatki sun star skułem go niemal że profesjonalnie. No i mam problem bo wcześniej miał m gs 650 na kardanie więc nie mam zbyt wiele doświadczeń z łańcuchami co do tej pory mnie ciezyło. A chodzi mi o to że nie wiem jak naciągnąć ten łańcuch bo gdy jadę sam jest oki tak mi się wydaje 2,5 do 3 cm luzu ale gdy wezmę moją lubą czyli dodatkowe 50 kg to już naciąga się skubany strasznie i niema wcale luzu. Nie wiem w czym szukać przyczyny bo wahacz jest prosty niema luzu a z tego co wiem to trochę pod wpływem ciężaru powinien się robić ciaśniejszy (łańcuch) ale nie aż tak. Kolejnym problem są trzaskające biegi gdy wrzucam 2, 3, 4 to są takie specyficzne trzaski jakbym wrzucał jedynkę. Nie wiem gdzie szukać przyczyny a może ten typ tak ma?? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi