dark_rider Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam, Zastanawiam sie ilu na tym forum jest właścicieli leciwej i trochę młodszej armatury? :) Czy byli by chętni do spontanicznych wypadów poza miasto? :icon_mrgreen: Pozdro! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siema Ja sie poruszam Virazka 535. Z checia sie wybiore na jakis wypad pod warunkiem ze bede mial akurat wolny czas. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Paweł, że żyjesz to widziałem ale już zwątpiłem, że jeździsz :) Może powtórka z rozrywki?: http://forum.motocyklistow.pl/Pokaz-Hubert...cu-t114142.html Dla mnie to poniekąd służbowa impreza więc wybieram się na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Paweł, że żyjesz to widziałem ale już zwątpiłem, że jeździsz :) Może powtórka z rozrywki?: http://forum.motocyklistow.pl/Pokaz-Hubert...cu-t114142.html Dla mnie to poniekąd służbowa impreza więc wybieram się na pewno. Krzychu w tym roku czekam na nie jedna "powtorke z rozrywki". To fakt ,ze ubiegly rok byl dla mnie stracony, ale w tym zamierzam to jakos sobie odbic. Ten wyjazd , co podajesz , raczej mi nie wyjdzie, poniewaz w tym czasie mam w Zamosciu impreze rodzinna, no chyba ze uda mi sie to jakos polaczyc i polece tam motocyklem, a rodzinka autem. Ale na inne wypady pisze sie z duza checia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam, Zastanawiam sie ilu na tym forum jest właścicieli leciwej i trochę młodszej armatury? :) Czy byli by chętni do spontanicznych wypadów poza miasto? :icon_mrgreen: Pozdro! :buttrock: ja jestem chętny :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam. Ja też chętnie bym gdzies szurnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr24 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Chętnie się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czy zacni właściciele zacnej aramtury :icon_biggrin: zjadą na II Lubelskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego 2009? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja na pewno.Nie co tydzień trafia się motobazar w Lublinie,a ja muszę kupic osłonkę której nie mogę znależć na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr24 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Może ktoś ma ochotę na jakiś dłuższy wyjazd np. Bieszczady, dookoła Tatr itp.?? :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 To i ja się dopisuje, pomieszkuje i w Lublinie, zawsze do jazdy chętny sam czy w grupie, jakco to dajcie znać o jakimś wypadzie po miescie lub za, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi