maniek_7 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Może nie aż tak źle. Osobiście nie miałem, kiedś miałem okazję dosiadać, ale słysząłem opinie, że jest to dość trwałe bydle.... Rocznik 94-96 nie powinien wymagać zbyt dużego wkładu... ale fakt minimum 1,5 tys. trzeba liczyć, choćby na same wymiany płynów (tylko głupiec ufa że włascieciel sprzedaje moto po kompletnym servisie :P ), oponki... :roll: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 szukam ludzi którzy szaleją tym motorkiem...wymiana opinii i wrażenia ..pozdro!!!!!wszystkim moto.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 no to znalazłes (olsztyn :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 14 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 Też mam takiego - rocznik 99 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Witam :notworthy: Jak dobrze ze ktos moze cos wiecej na ten temat powiedziec....bo przymierzam sie do takiego motorku ale z 98r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 no ale tak mało wypowiedzi :notworthy: szukam stron z szablonami do pomalowania dane techniczne itd.. prosze o linki albo ....cokolwiek pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Odgrzebałem stare linki do stron o naszym moto (wjęz. ang) http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX600F.shtmlhttp://www.socweb.co.uk/models/PhotoAlbum....owSub=1991-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gildor Opublikowano 13 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2003 klocek, mysle ze zle sforuowales pytanie :D a w zasadzie wogole go nie zadales.powiedz co _konkretnie_ Cie interesuje, to ktos cos w temacie odpowie, a ja nawet chetnie poczytam. w koncu ten rocznik ma moj silnik :D - gildor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 obecnie szukam fotek motoru bo mój sprzet musze pomalować...naklejki na suzi ,zdjecia oryginalnie pomalowanych i nie tylko....jak ktoś ma coś niech wrzuci linki jakieś albo na [email protected] z góry dzięki .pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 looknij do mojej prywatnej galerii jaki piękny malunek ma moja suczka, ladniejszego nei widzialem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 no widze ze juz niezle śmigasz swoja suzi.ja kupiłem w iX 1993 takze duzo sie nie najeżdziłem:(..jak jestes z olsztyna lub okolic to moze w sezonie polatamy razem na jakies zloty itp...niemam narazie zabardzo z kim śmigać ale kolo chce w tym roku tez gsx-a kupic takze grono sie powiekszy;) pozdrawiam ....nara!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 hej ja w Olku studiuje na wiosne sściagam moto. bedzie mozna troche posmigac razem mam jeszcze paru kumpli jezdzacych (w yamaszcze tez) :mrgreen: ale oni to zamulaja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Czy moglby ktos napisac cos o tym motocyklu? Ile pali na 100, jaka moc, predkosc max no i ile wart jest dobrze utrzymany taki motocykl z 1989 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Pali dosc duzo (jak to olejak...) tak miedzy 6 a 10l,licznikowo dochodzi do 240km/h i ma 86KM.Dobry egzemplarz z 1989r. warty jest ok.6-7tys. zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Pali dosc duzo (jak to olejak...) tak miedzy 6 a 10l,licznikowo dochodzi do 240km/h i ma 86KM.Dobry egzemplarz z 1989r. warty jest ok.6-7tys. zl. Dzieki za info, moglbys jeszcze napisac na co nalezy zwracac uwage w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi