Gość Marus Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 My sie chcemy wybrać Jawą wyjeżdżamy już (mielismy dzisiaj). Ale bez zebrania kilku osób pewnie pojeździmy tylko po Polsce, chyba ze Slowacja, Węgry. A ciągnie nas na Ukrainę. Dwa lata temu bylismy na krymie pociągiem i było ekstra. Nie mamy doswiadczeń w jeżdżeniu po Ukrainie. Podobno trzeba mieć kasę lub suweniry dla policji. Jak to jest czy to prawda i ile trzeba na to przeznaczyć?Marek quote="kropelka_350"]Witam wszystkichZastanawiam się czy mozna zabrac sie na taka wyprawe Jawa ts350 :?: Mam ja 5 lat i to sprawdzony sprzet, ale z tego co widze to tu same wieksze japonce sie wybieraja :banghead: Moze znajdzie sie ktos na nieco mniejszych sprzetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marus Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja ze swoją dziewczyną jadę latem na Krym. Jedziemy do Lwowa, potem Kamieniec Podolski, Odessa, Krym. Powiedzcie jak to jets jak sie jeździ po Ukrainie. Dwa lata temu bylismy na krymie pociągiem i było ekstra. Nie mamy doswiadczeń w jeżdżeniu po Ukrainie. Podobno trzeba mieć kasę lub suweniry dla policji. Jak to jest czy to prawda i ile trzeba na to przeznaczyć? Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marus Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Zastanawiam się czy mozna zabrac sie na taka wyprawe Jawa ts350 Doszło do tego wyjazdu. Bo my jedziemy Jawą jutro, gdzies na południe. Chce ktos dołączyć?Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Jeśli ktoś chce wiedzieć to wyjeżdżamy 6 sierpnia. Jedziemy przez : Lwów, Ternopil, Kamieniec P., Chmielnicki, Vinnica, Uman, Odessa, Herson... I KRYM...potem na północ do Kijowa, Czernobyl, Żytomir, Rivne, Luck i do Polski. (Około 3000 km. po Ukrainie) Pozdrawiam.SebJaw ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 powiedzcie skad uderzacie, lub czy jest jakis punkt zborny, bo ja bym sie zabral..co prawda nie jezdilem duzo, ale do 160 moge jechac..jak ktos jest doswiadczony to niech napisze jakie tam sa ceny i zwyczaje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 powiedzcie skad uderzacie, lub czy jest jakis punkt zborny, bo ja bym sie zabral.. co prawda nie jezdilem duzo, ale do 160 moge jechac.. jak ktos jest doswiadczony to niech napisze jakie tam sa ceny i zwyczaje Tania benzyna (ok. 2 zł za litr) Noclegi niedrogie.Jedzenie - chyba tak jak w Polsce.Dziurawe drogi.Punktu zbornego nie ma.My jedziemy z Łodzi, ktoś inny z Warszawy, z Krakowa. (spotkanie na trasie)Pełny LUZ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaku Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Mam pytanie.Jakie trzeba papierki pozałatwiać ,żeby później nie mieć komplikacji na Ukrainie,chodzi mi o ubezpieczenia i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Burek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Jak sie z toba skątaktowac bo nómer z forum nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Jutro wyjeżdżamy, będą to 16 dni na które czekałem cały rok, myślę że będzie dobrze.Pozdrawiam Woytas. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi