lukaszcbr Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Co sadzicie o tym spawie?? Czy jest to spaw oryginalny czy cos juz bylo kombinowane?? http://wyslijto.pl/files/pre_download/z1kd63szkn Edytowane 23 Marca 2009 przez lukaszcbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Na moje oko ślusarza i to że ze spawami i spawaczemi miałem trochę do czynienia to raczej jest to spaw położny ręcznie a nie maszynowo. Mogę się oczywiście mylić ale wydaje mi się że jest za bardzo rozlany jak na maszynowy. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Z tego co sie orientuje to elementy takie spawane sa recznie nie maszynowo:/ chodzilo mi bardziej czy to jest spaw oryginalny czy byl wahacz pekniety i ktos go pospawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloXJ Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A powierzchnia wokół spawu jest wypolerowana lub widać jakieś rysy po szlifowaniu? Moim zdaniem to mogłoby świadczyć o tym że spaw jest nie oryginalny. Może porównaj ze spawem z drugiej strony. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jak dla mnie to normalny spaw. A skąd podejrzenie, że ktos mógł coś robić w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 na moje to też oryginalny spaw Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi