MarianCCCP Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Hej,chcialem zaptac ile wciagna wam wachy wasze rumaki?? solo...z koszem...w miescie,i na trasie?? Czy jest tu mowa o ekonomice:D Pozdrawiam Marian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Hej,chcialem zaptac ile wciagna wam wachy wasze rumaki?? solo...z koszem...w miescie,i na trasie?? Czy jest tu mowa o ekonomice:D Pozdrawiam Marian:) Mi pali tyle ile wleje i ani litra wiecej ;) Roznie jak jechalem zima na Elefanta to w gorach przy mroziku -15 do -20 st C siorbal mi z 14l ale to byly ekstremalne warunki. Wterenie tez sporo wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ural m-67 - srednio 6-7l z koszem po gorach z pasazerem + bagaz tez w tych granicach bral na gaznikach k-68 Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianCCCP Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ural m-67 - srednio 6-7l z koszem po gorach z pasazerem + bagaz tez w tych granicach bral na gaznikach k-68 Goska To sie swietnie sklada:)Mam gdzies w szafie nowiutkie K-68:) Wiec do ekonomi juz niewiele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ural m-67 trasa z koszem do 6 litrów, teren 8-10 litrów K-750 na dotarciu, ok 8 litrów w mieszańcu non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ural M-63 gazniki K-63, dyfer 8 z koszem-8l/100km, dyfer 10 solo- 5,5 l/100 w trasie w 2 osoby przy stalej predk. 120/h, a z tym samym obciazeniem przy stalej predkosci 70-80 km/h 4,5 l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Młodzi lat nie liczą... :biggrin: Z koszem czy bez K 750 gaźnik K301 - 6-9 litra, plus 0,5 na rozgrzewkę! Edytowane 23 Marca 2009 przez ricardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziabong Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 w mojej k-750 z wózkiem średnie spalanie wynosi ok 4l /50km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Oprócz spalania trzeba jeszce doliczyć efekt parowania ze zbiornika, a jako że ruskie mają wlew paliwa nie zamykany na kluczyk to ubytki mogą być konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ural (kiedyś M67) Gażniki 68 solo :delikatna jazda 65km/h ok. 6,5 litra . Z dwiema osobami i barbeclami tj. 2 skrzynki amunicyjne , namiot , śpiwory , 20kg. narzędzi kuchenka itp. - polne i boczne drogi i prędkosci zgoła nie ekonomiczne ok. 7.1 litra. Co ciekawe podobnie na autostradzie przy ok. 90-100/h (7 litrów). Ale spali wszystko co wlejesz i jeszcze trochę . Ekonomia i ekologia nie były priorytetem przy konstrukcji tego pojazdu. Zimą i z przeładowanym koszem mój potrafi spalić nawet 10 litrów . Na k65 ( chyba, nie pamiętam napisów a instrukcja w garażu - plastikowe pływaki ale płaska przepustnica ) spalanie to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi