Enduras Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam panów , coś o sobie: Jestem z WLKP mam 16 lat mam Simsona s51 Enduro po tuningu mechanicznym i wizualnym ( w Kwietniu będą fotki może w marcu) Simek jest z 82 roku i jest w BDB stanie, głównie jeżdze w terenie (las ,piach i błocko i chce się żyć :mrgreen: ) na wiosne mam zamiar sprzedać Simsonka który służy mi już 3 lata i kupić Yamaszke DT80 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Witam Cie na forum. Mam nadzieje, że znajdziesz tu wszsytkie interesujace Cie informacje i poznasz fajnych ludzi :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuroSiedlce Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 hej "nowy"witamy . jak cos trzeba to wal jak w dym. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja równiez witam i zycze mielgo spedzania czasu tutaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Czolem! Witamy, witamy :D.Zycze milej zabawy na 4um :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Siemka! Mamy nadzieje ze bedziesz sie dobrze i ,,swojsko,, hehe jak w domu u nas czul!!!! Od siebie zapewniam Cie ze zaczerpniesz tu wiele Ciekawostei i waznych informacji o motocyklach!!!! Ps. Jezeli masz jakis problem z forum lub z Motorkiem pisz a napewno ktos z nas Ci poradzi lub pomoze :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Witam i życze Ci miłych chwil w czasie przebywania na forum... Mówie Ci to jest super forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 witam witamzycze pozytku z forumbezwypadkowej jazdyi zupy w zylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi