ucio Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Powitać! Chłopaki, potrzebuję Waszej pomocy. Szukam kogoś z Dzikiego Junaka. Czemu? Potrzebny mi namiar na Franciszka Stachowicza. Jeżeli ktoś dysponuje, wie gdzie znaleźć lub w jakikolwiek sposób może pomóc – niech wali na PW. Powody poszukiwań wyjaśnię tym, którzy będą w stanie mi pomóc. Szukam na Dzikim Junaku, bo kumpel z Apanonaru powiedział mi, że tam najprędzej znajdę to, czego szukam. Z góry dzięki ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Mój kolega jest na Dzikim Junaku....ale niestety nie pisze na FM.... Ale za to Adam M. jest członkiem tej grupy.... Pytaj go - zapewne pomoże.. Pozdr. Ps; Nie chodziło ci czasem o Franciszka Stachiewicza??? Tego samego, który swego czasu pobił rekord prędkości?? Edytowane 19 Marca 2009 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Potrzebny mi namiar na Franciszka Stachowicza. Jeżeli ktoś dysponuje, wie gdzie znaleźć lub w jakikolwiek sposób może pomóc Z góry dzięki ucio Witaj. Tu znajdziesz najwięcej i u źródła :wink: http://kulesza.w.webpark.pl/ Panowie Stachewicz i Kulesza szykują rekordowego Junacka Posdrufki K54 Dziki :wink: Junak Edytowane 19 Marca 2009 przez K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wreszcie forum zahulało, więc mam okazję podziękować. Panowie, dzięki za pomoc, te informacje całkowicie mi wystarczą. Paolo, masz rację, literówka z mojej strony.. Pozdrowienia z Wrocławia ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi