hristoforos Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam ! Chyba "padła" mi pompa Abs. :banghead: Odpowietrzyłem układ, czujniki sprawdzone, a kontrolki dalej mrugają. Proszę o podpowiedź, co zrobić dalej, wymieniać pompę, czy może ktoś naprawia takie rzeczy? Proszę również o informację, czy pompa ABS po ruszeniu motorem , oczywiście kiedy jest wszystko ok., jest wyraźnie słyszalna w fazie sprawdzania systemu? A może ktoś z szanownych kolegów ma do "opylenia" w/w przyczynę moich utrapień? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 hmm... a "reset abs w domowych warunkach" robiłeś? wg. opisu powinno pomóc, chociaż głowy nie daję. po informacje zapraszam na boxer-motor.com jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hristoforos Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 hmm... a "reset abs w domowych warunkach" robiłeś? wg. opisu powinno pomóc, chociaż głowy nie daję. po informacje zapraszam na boxer-motor.com jsz Już raz resetowałem, ale może masz rację, spróbuję jeszcze raz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sprawdź też czy akumulator nie masz na wymarciu, ABS jest na to bardzo czuły. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automoto Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam kolegów mozecie podpowiedziec jak zrestartować abs w domowych warunkach w bmw bo tez mi mrugają dzieki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam kolegów mozecie podpowiedziec jak zrestartować abs w domowych warunkach w bmw bo tez mi mrugają dzieki z góry. Tu masz krok po kroku wyjaśnione co trzeba zrobić: http://www.boxer-motor.com/index.php?optio...id=27&Itemid=57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 http://www.forum.motocyklistow.pl/lofivers...php/t56017.html jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi