m00cha Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Czy ktoś posiada taki model i może mi go opisać? Chodzi mi o dostępność cześci, spalanie, osiągi itp. Generalnie wszystko co powinienem o nim wiedzieć. :) Dodatkowo, konkretniej: http://moto.allegro.pl/item578803975_suzuk...ser_okazja.html Myślę o kupnie tego egzemplarza. Co o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dwa tematy niżej jest wątek o VS 400 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=73033&st=780 Poczytaj sobie może coś ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Szczerze powiedziawszy, to jest tylko wzmianka o małej dostępności części zamiennych... Może ktoś coś więcej może powiedzieć na temat tego motocykla? :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Szczerze powiedziawszy, to jest tylko wzmianka o małej dostępności części zamiennych... Może ktoś coś więcej może powiedzieć na temat tego motocykla? :. Witam. Proponuje : Forum Intruder Polska Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Tam też nie znalazłem nic o VS400. Za kilka dni może coś będzie, bo i tam zostawiłem po sobie nowy temat. :) Edytowane 13 Marca 2009 przez m00cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 brak informacji też jest informacją... sprzęt mało popularny, ot co. rodzi to kłopoty z częściami, odsprzedażą (na 400ccm całe życie jeździć nie będziesz), itp jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Rozumiem, że mogę mieć problemy z częściami do samego silnika, tak? Bo, z tego co zauważyłem, to VS400 jest praktycznie taki sam jak VS800. Czy może jestem w błędzie? A wracając do samego silnika... Przecież intrudery się nie psują (zaczytane na forum). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Bo, z tego co zauważyłem, to VS400 jest praktycznie taki sam jak VS800. Czy może jestem w błędzie? to że wyglądają, wcale nie znaczy że części są identyczne. jak chcesz mieć pewność - postudiuj fiszki z numerami obu modeli, albo zaprzyjaźnij się ze sprzedawcą z salonu i poproś o posprawdzanie w programie do składania zamówień ;) BTW dlaczego się tak uparłeś na to 400? to jest najpewniej wersja na rynek japoński, bo tam takie dziwne pojemności funkcjonują ze względów ubezpieczeniowych. a nie lepiej poszukać spokojnie 750? jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 BTW dlaczego się tak uparłeś na to 400? to jest najpewniej wersja na rynek japoński, bo tam takie dziwne pojemności funkcjonują ze względów ubezpieczeniowych. a nie lepiej poszukać spokojnie 750? jsz Nie uparłem się. Nie stać mnie poprostu na coś większego. A z większych pojemności, to chętnie bym się zainteresował VS600. Tylko kto mi taki moto za 8000,- sprzeda? :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmucha Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Nie uparłem się. Nie stać mnie poprostu na coś większego. A z większych pojemności, to chętnie bym się zainteresował VS600. Tylko kto mi taki moto za 8000,- sprzeda? :. Witam. Pewnie Ktoś się znajdzie : Intruder VS 700 Intruder VS 700 Intruder VS 750 To tak na gorąco... Pozdrawiam. Edytowane 13 Marca 2009 przez Zmucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Widziałem te oferty. Chciałbym żeby moto był czarny. :) Czy, w przypadku drugiej oferty (która w sumie prezentuje sie całkiem nieźle), oby nie jest to za stary motor? To w końcu 22lata... Jakoś myślałem żeby kupić coś z 90'tych lat. No i czy 700/750 nie pali więcej niż 400/600? Paliwo w końcu kosztuje. I jeszcze jedno. Słyszałem, że prosta kierownica nie jest aż tak wygodna jak orginalna. Prawda to? Edytowane 13 Marca 2009 przez m00cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na czarno sobie polakierujesz za rok, jak się odkujesz po zakupie. coś Ty, nie przymierzając baba, żeby po kolorze kupować?? po drugie w przypadku motocykla nie tyle wiek, co stan techniczny ma znaczenie. tu nie ma blachy jak w furmance, która po paru zimach po prostu musi (no, powiedzmy) zacząć rdzewieć; istotniejsze jest jak ktoś dbał - 20latki czasami wyglądają znacznie lepiej od zaniedbanych maszyn pół młodszych co do spalania: stać pana na konia, musi mieć i na siano ;) różnica nawet jeśli byłaby jakaś (raczej niewielka, a czasami paradoksalnie może być na niekorzyść mniejszego silnika, który przy słabszych osiągach często mocniej jest "kręcony"), to raczej mało istotna. szukasz czegoś co mało pali - kupuj skuter... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00cha Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na czarno sobie polakierujesz za rok, jak się odkujesz po zakupie. coś Ty, nie przymierzając baba, żeby po kolorze kupować?? po drugie w przypadku motocykla nie tyle wiek, co stan techniczny ma znaczenie. tu nie ma blachy jak w furmance, która po paru zimach po prostu musi (no, powiedzmy) zacząć rdzewieć; istotniejsze jest jak ktoś dbał - 20latki czasami wyglądają znacznie lepiej od zaniedbanych maszyn pół młodszych co do spalania: stać pana na konia, musi mieć i na siano ;) różnica nawet jeśli byłaby jakaś (raczej niewielka, a czasami paradoksalnie może być na niekorzyść mniejszego silnika, który przy słabszych osiągach często mocniej jest "kręcony"), to raczej mało istotna. szukasz czegoś co mało pali - kupuj skuter... jsz Dość skrajnie wszystko przedstawiasz. Jeździłbyś różowym moto przez rok? :P Poprostu mój moto ma być czarny. :] Nie mam pieniędzy na lakierowanie i generalnie (nawet za rok) nie mam funduszy na jakiekolwiek przeróbki. Paliwo też kosztuje dlatego 1l różnicy swoje robi. A jakbym chciał skuter, to bym prawka nie robił. :) Dzięki za radę odnośnie wieku motocykla. :] ps. czy w Polsce naprawdę nie ma osobnika z VS400? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi