hornets Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Hehe, wydaje mi sie ze PRZEMOXX jedynie zaproponowal koszulki, ale chyba nie jako organizator, a jedynie jako pomyslodawca :) Tak wiec nie wiem dokogo leca te zamowienia:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dokładnie!!! Mogę podpowiedzieć tylko kto mógłby wykonać w Radomiu takie koszulki z nadrukiem, ale jeszcze potrzebny jest inwestor i ewentualny sponsor. Myślę, że 15-20zł to max za taką koszulkę i 200-300szt powinno zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Przemo znajac rzeczywistosc ja bym na 100 szt. poprzestala :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dołączę do szacownego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioły76 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja tez przyłączam się jako chętny do 2 koszulek ,i pozdro dla forumowiczów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A odnośnie koszulki to ja zamawiam jedną - XXL , a pytanko będą koszulki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jeszcze cieplutki :wink: http://img206.imageshack.us/my.php?image=plakat2wiosna2.jpg Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jeszcze cieplutki :wink: http://img206.imageshack.us/my.php?image=plakat2wiosna2.jpg :) a można wiedzieć kto tworzył ten plakat? Przypadkiem znam mamę młodej modelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 :) a można wiedzieć kto tworzył ten plakat? Przypadkiem znam mamę młodej modelki. A ja znam właściciela motora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Heh, przepraszam że wyszło jak przechwałka. Tendencyjne stwierdzenie ale świat jest mały. Pozdro, spróbuje być w niedziele na starym Jecie to poznam forumowe grono radomskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) Heh, przepraszam że wyszło jak przechwałka. Tendencyjne stwierdzenie ale świat jest mały. Pozdro, spróbuje być w niedziele na starym Jecie to poznam forumowe grono radomskie. Nie ma sprawy, do zobaczyska na Jetcie :biggrin: Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a po otwarciu jakies plany ?? ja cos slyszalem o pozytywnej rozpierdolce pod belchatowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 po otwarciu jest SLUB a pozniej z prowiantem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Planujecie jakiś spotkanie wcześniej na Lukoilu? Jak nie będę w sobotę pracować to może uda mi się podjechać i poparadować po Radomiu z Wami :crossy: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Planujecie jakiś spotkanie wcześniej na Lukoilu? Jak nie będę w sobotę pracować to może uda mi się podjechać i poparadować po Radomiu z Wami :crossy: . Proponuję zbiórkę o 11.30 na Lukoilu, ewentualnie kawa na McD i przed 12-tą pod kościół :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi